Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül egy zsírleszívás?

Mennyibe kerül egy zsírleszívás?

Figyelt kérdés

160cm és 77kg vagyok. Mell: 105, derék: 78, csípő: 105

Próbáltam már minden diétát, életmódváltást, Norbit-Rékát, orvosi diétát, semmi sem használ, ha le is megy pár kg. (max 5), vissza is jön. Vékony sosem voltam, mindig 60kg körül mozogtam, de ezzel meg is elégednék. Államvizsgakor a sok stressz meg csoki+energiaital párostól feljött rám a plusz, és egyszerűen nem tűnik el...

Most már a zsírleszíváson gondolkodom... engem igazából legjobban a hasam zavar. Nyilván vastagabb a lábam is, karom is, de a hasam a gyenge pontom. Azt szeretném eltüntetni, lapos hasat szeretnék. Mondjuk nem is tudom, ilyenkor csak egy területről szedik le, vagy több helyről is?

Mennyibe kerülhet ez?

Tudom, orvossal kell konzultálni, de nem ott akarok sokkot kapni... köszönöm

2014. jan. 27. 22:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
És milyen fogyás elősegítőt szedtél?
2014. jan. 28. 18:54
 22/26 A kérdező kommentje:
szedtem scitek-est töbfélét is, pl. super fat burner, slimmi (asszem ez a neve), aztán nem legálisból adipexet (az bevált, azzal mentem le 85ről 77re), csak ugye betiltották (az használt egyedül)... orvos felírná, de nem tudom beszerezni, csak külföldön lehetne kiváltani :/
2014. jan. 28. 20:46
 23/26 anonim ***** válasza:
27%

Rajtam 15 kilò felesleg volt, amit 9 hònap dièta ès rendszeres mozgàs segìtsègèvel fogytam le. Ahogy màr ìrtàk, egy èletre szòlò èletmòdvàltàsròl van szò. Nem kellenek ide a mèregdràga diètàk, fehèrjepor meg stb, csak jòzan paraszti èsz meg kitartàs!

Amùgy, abbòl a pènzbol, amit tavaly ilyenkor zsìrleszivàsra is kolthettem volna, most megcsinàltattam a melleimet. Es baromi buszke vagyok magamra, h ilyen eros ès kitartò vagyok!

2014. jan. 28. 22:33
 24/26 anonim ***** válasza:
7%

Kérdező, valószínű nem fog tetszeni az sem, amit én írok.

Először is válaszolok a kérdésedre: egy zsírleszívás kb. 90-100E Ft, onnantól a határ a csillagos ég.

Én 174 cm/61 kg vagyok, de voltam 95 kg is, szóval megértem, hogy kellemetlenül érzed Magad a túlsúly miatt.

A különböző, megvonásokon alapuló divatdiétákkal csak kimerül a szervezeted, fásult és állandóan ingerült leszel. Tapasztalat. Étkezz normálisan, került a cukrot, helyette édesítőt használj, a fehér kenyeret pedig cseréld le teljes kiőrlésűre, és igyál sok folyadékot, természetesen ne cukros löttyöket. Szerintem az a gáz, hogy nem voltál elég kitartó eddig. És folytasd a sportot is. Nekem két évembe telt, mire lement a felesleg, de nem adtam fel.

A zsírleszívásról annyit, hogy oké, hogy leszedik, de utána simán visszajöhet, és akkor kifizettél egy rahedli pénzt a semmiért. De persze, sokan szeretik a könnyebb utat választani.

Mindössze 17 kiló felesleg van rajtad, ezt, ha KITARTÓAN edzel és nem eszel sok szénhidrátot (és nem hülye divatdiétákat csinálsz meg nem éhezteted Magad), le fog menni. Nem mindenki fogy könnyen, mondom, nekem is két év alatt ment le a 30 kiló, de megérte.

28N

2014. jan. 31. 16:27
 25/26 anonim ***** válasza:
Az Adipex meg az ilyen kétes hírnevű bogyók pedig rengeteg kárt okoznak. Egy volt kollégám a kórházban kötött ki a fent említett tablettától, mert leállt az egyik veséje. Egy másik ismerősöm májgyulladást kapott. Persze előtte ugathattunk nekik is, hogy hülyeségek helyett mozogni kéne. Egyiküknek sem volt 10-12 kilónál több feleslege, ami sporttal simán lement volna...
2014. jan. 31. 16:30
 26/26 anonim ***** válasza:
34%
Én is akartam zsírleszívást csinálni combról, mert nekem genetika miatt nagy combom van a többi testrészemmel nincs gond... tök eltökélt voltam ezzel szemben, hogy "jajj tuti megcsináltatom, senki nem állíthat meg" stb.... aztán épp a minap megjelent egy ismerősöm, és mesélt egy-két dolgot, hogy hogyan is zajlik egy ilyen műtét és, hogy hogy járt a barátnője aki megcsináltatta ugyanezt... elszörnyedtem. Én nem is csináltatom már meg. És szerintem te se nagyon tedd... ha meg pajzsmirigy problémád van, akk azt ne az orvosra bízd, nekem pl. számos vizsgálatok után se voltak képesek rájönni még évekkel ezelőtt, hogy pajzsmirigy alulműködésem volt, aztán "véletlen" rájöttek felírtak 1 gyógyszert ami semmit nem hatott,diéta stb. utána elmentünk 1 természetgyógyászhoz aki felírt nekem alga kapszulát és una de gato kapszulát és nicsak hirtelen fogytam 20kilót és elmúlt a pajzsmirigy problémám! na ennyit tudnak az orvosok...
2014. febr. 16. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!