Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyi a zsírleszívás?

Mennyi a zsírleszívás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 18 leszek nemsokára, de már annyi mindent megpróbáltam, és sehogy sem sikerül. 4 hónapot töltöttem el azzal, hogy semmi olyat nem ettem, ami hízlalna. Nem ettem 6 óra után, nem ettem cukrot, csokoládét, üdítőt se ittam, semmi kártékonyat... Rendszeresen sportoltam, naponta 2 órát futottam, bicikliztem, de semmi. 120ról lementem 110-re, ezután pedig nem tudok fogyni, de nagyon kövér vagyok, főleg a combom és a hasam.

Ezért arra jutottam, hogy zsírleszívás kéne. A combomon, hasamon kéne első sorban, illetve egy nagyon picit a mellemnél. Ez mennyibe kerülne? Ha most leszek pár hónap múlva 18 akkor szülői engedéllyel lehetne? Mennyi zsírt lehet ekkor leszívatni?

2013. máj. 7. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
nem zsírleszívás, nahem orvosi vizsgálat kellene neked, elsősroban hormonális például pajzsmirigy vizsgálat, vérvétel, és ultrahang. ha hormonális gondod van akkor kapni fogsz gyógyszert ami segít majd. Ha ilyen fiatal vagy mindenképp ezzel kellene kezdened, mert akár később majd a gyerekvállalás sem fog menni, ha eü okokból nem tudsz fogyni. Én tapasztalatból írom ezt. Mert nekem is van ilyen gondom. a zsírleszívás, ha jobban utánanézel, nem erre való, az csak helyi zsírpárnákat tud eltüntetni, ami inkább alakot formál, de nem fogyaszt le sok sok kilót. amúgy ha sokat sportolsz ahogy írod, lehet hogy fogytál, de szedtél fel izmot ami nehezebb mint a zsír. Amúgy legnagyobb részben a táplálkozás számít. Ha pl tényleg van hormonbetegséged, érdemes utánajárni, hogy nem vagy e érzékeny a gluténra vagy a laktózra, és olvass utána a paleolit diétának. Ez nem fogyókúra inkább életmód, elég szigorú de a pm betegeknek nagyon be szokott válni. De az sem jó, ha mondjuk túl keveset ettél, mert akkor is megáll a fogyás.
2013. máj. 7. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Elsősorban menj el egy dokihoz, vizsgáltasd ki magad mitől hízol. Pados doktor a Nyírő Gyula kórházban valószínű tud segíteni, abban is hogy étrendet állít össze neked.

Zsírleszívás még nem segít rajtad, 20 kg zsírt nem szívnak egyszerre, csak kb másfél-2 kg amit lehet. Zsírleszívás nem fogyókúrára való, hanem alakformálásra, lokális zsírokra.

Ha lefogytál, akkor jöhet a szírleszívás, hasról-combról.

2013. máj. 9. 07:10
 3/4 anonim ***** válasza:
39%

ez hülyeseg amit az elözö irt,nekem 5 kg szivtak le ugyhogy dagi sem voltam.csak maradt szülés utan egy kis hasam és csipöm.de nem latvanyos.

a bnmömnek meg többet szivtak mert a combjarol is.

lehet akkor hasplasztikai is kellene neked utana.

nekem 500 ezer volt,és mondhatani alig szivtak.

2013. máj. 10. 18:13
 4/4 anonim válasza:
Ha kellokeppen elszanod magad arra hogy dietazz es sportolj biztoss lehetsz benne hogy hatasa lesz. Jo munkahoz ido kell! Fontos hogy ne ugy allj neki hogy nem eszel semmit hanem ugy hogy mindenbol eszel de keveset hiszen minden taplalekanyagot bekell jutattni a szervezetbe. Egyel otszor egy nap keves adagot. Fogassy legalabb 3 l folyadekot egy nap hiszen gyorsitja az anyagcseret es ez kihagyhatatlan kelleke a fogyasnak. Sok szerencset! :-)
2013. máj. 16. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!