Mennyi a zsírleszívás?
Sziasztok, 18 leszek nemsokára, de már annyi mindent megpróbáltam, és sehogy sem sikerül. 4 hónapot töltöttem el azzal, hogy semmi olyat nem ettem, ami hízlalna. Nem ettem 6 óra után, nem ettem cukrot, csokoládét, üdítőt se ittam, semmi kártékonyat... Rendszeresen sportoltam, naponta 2 órát futottam, bicikliztem, de semmi. 120ról lementem 110-re, ezután pedig nem tudok fogyni, de nagyon kövér vagyok, főleg a combom és a hasam.
Ezért arra jutottam, hogy zsírleszívás kéne. A combomon, hasamon kéne első sorban, illetve egy nagyon picit a mellemnél. Ez mennyibe kerülne? Ha most leszek pár hónap múlva 18 akkor szülői engedéllyel lehetne? Mennyi zsírt lehet ekkor leszívatni?
Elsősorban menj el egy dokihoz, vizsgáltasd ki magad mitől hízol. Pados doktor a Nyírő Gyula kórházban valószínű tud segíteni, abban is hogy étrendet állít össze neked.
Zsírleszívás még nem segít rajtad, 20 kg zsírt nem szívnak egyszerre, csak kb másfél-2 kg amit lehet. Zsírleszívás nem fogyókúrára való, hanem alakformálásra, lokális zsírokra.
Ha lefogytál, akkor jöhet a szírleszívás, hasról-combról.
ez hülyeseg amit az elözö irt,nekem 5 kg szivtak le ugyhogy dagi sem voltam.csak maradt szülés utan egy kis hasam és csipöm.de nem latvanyos.
a bnmömnek meg többet szivtak mert a combjarol is.
lehet akkor hasplasztikai is kellene neked utana.
nekem 500 ezer volt,és mondhatani alig szivtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!