Ferfi vagyok, az utolso 10 évben legalább 20 kg-ot szedtem fel, zsirleszivás vagy sport?
Amint irtam,elhiztam rendesen :)
A probléma a melleim,pontosobban a bal oldali kicsit nőiesedet,a jobb oldalin ez nem látszik mivel fizikai munkát végzek és jobb kezes vagyok.Zavar a bal oldali mellem,kissé olyan logos mint a nőknek szokott.Kérdésem, melyék megoldás volná optimálossab számomra,egy zsirleszivás vagy sport-fitneszterem?Soha nem végeztem el semmilyen szépségi mütétet meg konditeremben sem voltam ezidaig,de most ugy érzem,tennem kell valamit.Ti mit választanátok?Esetleg egy zsirelszivás,körülbelüli ár???Válaszaitak előre is köszönöm.
Előbb mindenképp egy kis fogyókúra,nem drasztikus, inkább életmód váltással. Cukrot ne, helyette van a nyírfacukor, kenyér, tészta szénhidrát csökkentett, cukros üdítőt ne igyál. Mozgásként, szállj ki előbb a kocsiból, vagy szállj le előbb a buszról, és egy megállónyit gyalogolj. Kezdetnek ennyi elég... :) ha már belejöttél, mozogj többet.
Ha már lefogytál és még marad zsír a mellednél, azt le lehet szívatni, plasztikai sebész ad tanácsot. De előbb mindenképp próbálj minél többet leadni, és utána fordulj plasztikai sebészhez!
Először is köszönöm a válaszaitok!
Nos,mivel tegnap határoztam el tegyem fel ide a kérdésem,az egyik válaszolo meg pont ajánlotta nézessem meg magam a háziorvossal,meg is tettem ezt a mai napon.Kaptam egy beutalót egy röntgenre,érdekes,igazábol nem tudom mire jó ez,elsőre az futott az agyamba,tán valamilyen rák,vagy mittom én mi baj van a bal mellemmel,majd kiderül :) Mindenesetre,furcsa hogy röntgenre küldtek,annyi meg hogy Bécsben élek,magyar származású háziórvosnál jártam.Állitolag lehet esztétikai op-ét is tb kártyával intézni az én esetemben,nos erre nagyon is kiváncsi vagyok :)
Ja,és az egyik kedves válaszolonak:
Gasztronomiában dolgozom,8 orábol max fél óra szünet,ebből adodoan sokat mozgok,nincs szükségem szerintem még külön sétálásra,stb.Másik dolog,mivel jobb kezes vagyok és azt a végtagom szoktam többé igényben venni,emiatt a jobb oldali mellem inkább izmasodott mint "logni" kezdett volna,tehát innen az aszimetrikus változás
zsirleszivason én voltam kb 5 kg felesleg volt rajtam a hasamon és csipö,500 ezer ft volt.az altatás volt eleve ebböl 100.másik meg h több müteten voltam már,de ez volt a legsz.rabb,életbe nem mennek többet.
másik az h a boldogsagom egy félévig ha tartott mert visszajött.
az amplifitnesst nem tudom h ismered e ,azt tudnak neked ajanlani,nezd meg a googleban,nekem 5 alkalom utan latvanyosan változott az alakom,amikor zsirleszivason voltam sajnos még nem volt.
Koszonom a valaszaitak!
Elkezdtem uszni meg biciklizni,remelem e sport majd meghozza a hatast.Vegul is,a testemmel nagyabbol elegedett vagyok,leszamitva a bal oldali mellemet.Nem gondoltam volna az ilyen mutetek ilyen sok penzbe kerulnek,az en esetemben max par 10 ezer forintra saccoltam volna a zsirleszivast.De, a hozzaszolasokat olvasva,biztos nem fekszem kes ala,inkabb sportolok.A hazi orvosom elkuldott ultrahangra amit elsore nem is ertettem miert,kiderult semmi baj,inkabb fogynom kene valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!