Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ferfi vagyok, az utolso 10...

Ferfi vagyok, az utolso 10 évben legalább 20 kg-ot szedtem fel, zsirleszivás vagy sport?

Figyelt kérdés

Amint irtam,elhiztam rendesen :)

A probléma a melleim,pontosobban a bal oldali kicsit nőiesedet,a jobb oldalin ez nem látszik mivel fizikai munkát végzek és jobb kezes vagyok.Zavar a bal oldali mellem,kissé olyan logos mint a nőknek szokott.Kérdésem, melyék megoldás volná optimálossab számomra,egy zsirleszivás vagy sport-fitneszterem?Soha nem végeztem el semmilyen szépségi mütétet meg konditeremben sem voltam ezidaig,de most ugy érzem,tennem kell valamit.Ti mit választanátok?Esetleg egy zsirelszivás,körülbelüli ár???Válaszaitak előre is köszönöm.

#zsirleszivás
2013. ápr. 10. 22:52
 1/10 anonim ***** válasza:
20 kiló az nem valami sok. Pláne nem annyira, hogy olyan drasztikus módszerekhez kelljen folyamodnod mint a zsírleszívás.
2013. ápr. 10. 22:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi,a testalkatom ugy nem rossz,mindenki mondja nem kéne lefogynom,185 cm vagyok,102kg,a bal oldali mellem zavar egy ideje.Szerinted, konditerembe korigálhatom a formáját???
2013. ápr. 10. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem zárja ki egymást a kettő. leszívatod a zsírt a nagyon problémás területről, és utána sportolsz. a melleden nem hiszem hogy tudsz sporttal változtatni, kivéve talán ha gyúrsz mint a bolond és zsír helyett izomból lesz, de arra meg gondolom se időd se különösebb vágyad nincs.
2013. ápr. 11. 03:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Előbb mindenképp egy kis fogyókúra,nem drasztikus, inkább életmód váltással. Cukrot ne, helyette van a nyírfacukor, kenyér, tészta szénhidrát csökkentett, cukros üdítőt ne igyál. Mozgásként, szállj ki előbb a kocsiból, vagy szállj le előbb a buszról, és egy megállónyit gyalogolj. Kezdetnek ennyi elég... :) ha már belejöttél, mozogj többet.

Ha már lefogytál és még marad zsír a mellednél, azt le lehet szívatni, plasztikai sebész ad tanácsot. De előbb mindenképp próbálj minél többet leadni, és utána fordulj plasztikai sebészhez!

2013. ápr. 11. 05:02
 5/10 anonim ***** válasza:
inkább sportolj, viszont ha csak a mell a fő baj annak lehet hormonális oka. Ha hizik vlaki akkor nincs olyan hogy csak egyik oldalra. férfiaknál gyakori következménye ez hormonális roblémának. Menj el a körzetihez és küldjön el kivizsgálásokra.
2013. ápr. 11. 08:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszaitok!

Nos,mivel tegnap határoztam el tegyem fel ide a kérdésem,az egyik válaszolo meg pont ajánlotta nézessem meg magam a háziorvossal,meg is tettem ezt a mai napon.Kaptam egy beutalót egy röntgenre,érdekes,igazábol nem tudom mire jó ez,elsőre az futott az agyamba,tán valamilyen rák,vagy mittom én mi baj van a bal mellemmel,majd kiderül :) Mindenesetre,furcsa hogy röntgenre küldtek,annyi meg hogy Bécsben élek,magyar származású háziórvosnál jártam.Állitolag lehet esztétikai op-ét is tb kártyával intézni az én esetemben,nos erre nagyon is kiváncsi vagyok :)

2013. ápr. 11. 21:31
 7/10 A kérdező kommentje:

Ja,és az egyik kedves válaszolonak:

Gasztronomiában dolgozom,8 orábol max fél óra szünet,ebből adodoan sokat mozgok,nincs szükségem szerintem még külön sétálásra,stb.Másik dolog,mivel jobb kezes vagyok és azt a végtagom szoktam többé igényben venni,emiatt a jobb oldali mellem inkább izmasodott mint "logni" kezdett volna,tehát innen az aszimetrikus változás

2013. ápr. 11. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:

zsirleszivason én voltam kb 5 kg felesleg volt rajtam a hasamon és csipö,500 ezer ft volt.az altatás volt eleve ebböl 100.másik meg h több müteten voltam már,de ez volt a legsz.rabb,életbe nem mennek többet.

másik az h a boldogsagom egy félévig ha tartott mert visszajött.

az amplifitnesst nem tudom h ismered e ,azt tudnak neked ajanlani,nezd meg a googleban,nekem 5 alkalom utan latvanyosan változott az alakom,amikor zsirleszivason voltam sajnos még nem volt.

2013. ápr. 13. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Simán jó tested lehet őszre ha most elkezdesz sportolni, futni mellette meg L-karnitin ampullát inni.
2013. ápr. 15. 05:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszaitak!

Elkezdtem uszni meg biciklizni,remelem e sport majd meghozza a hatast.Vegul is,a testemmel nagyabbol elegedett vagyok,leszamitva a bal oldali mellemet.Nem gondoltam volna az ilyen mutetek ilyen sok penzbe kerulnek,az en esetemben max par 10 ezer forintra saccoltam volna a zsirleszivast.De, a hozzaszolasokat olvasva,biztos nem fekszem kes ala,inkabb sportolok.A hazi orvosom elkuldott ultrahangra amit elsore nem is ertettem miert,kiderult semmi baj,inkabb fogynom kene valamennyit.

2013. ápr. 29. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!