Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül egy zsírleszívás?

Mennyibe kerül egy zsírleszívás?

Figyelt kérdés

160cm és 77kg vagyok. Mell: 105, derék: 78, csípő: 105

Próbáltam már minden diétát, életmódváltást, Norbit-Rékát, orvosi diétát, semmi sem használ, ha le is megy pár kg. (max 5), vissza is jön. Vékony sosem voltam, mindig 60kg körül mozogtam, de ezzel meg is elégednék. Államvizsgakor a sok stressz meg csoki+energiaital párostól feljött rám a plusz, és egyszerűen nem tűnik el...

Most már a zsírleszíváson gondolkodom... engem igazából legjobban a hasam zavar. Nyilván vastagabb a lábam is, karom is, de a hasam a gyenge pontom. Azt szeretném eltüntetni, lapos hasat szeretnék. Mondjuk nem is tudom, ilyenkor csak egy területről szedik le, vagy több helyről is?

Mennyibe kerülhet ez?

Tudom, orvossal kell konzultálni, de nem ott akarok sokkot kapni... köszönöm

2014. jan. 27. 22:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
49%

Nem lehetsz valami kitartó. Tudod a diétának akkor van értelme ha be is tudod tartani. Nem 90 napig, nem 2 hétig, hanem egy életre. Annyira nem bonyolult összeállítani egy étrendet és aszerint étkezni.

Az meg hogy stressz csoki cukros löttyök... Egyáltalán nem kifogás és ezt te is tudod.

Nem vagy elég kitartó és a könnyebb utat keresed. Pedig esetedben normális étrenddel és hetente háromszor egy egyórás tempós sétálós (nem futós) aerob edzéssel sokat el lehetne érni.

Attól hogy méregdrágán csináltatsz egy zsírleszívást nem lesz jobb mert ugyanúgy visszajön ha minőségben rossz tápanyagoakt viszel be. Ennyi a történet.

2014. jan. 27. 23:02
 2/26 anonim ***** válasza:
20%

Egy diétához javasolt étrend a te súlyodhoz:

Kalória - 2400-2600 között

Fehérje - kb 120 gramm

Szénhidrát - kb 400 gramm

Zsír - 20-30 g

Keress szépen egy tápanyagtáblázatot írj össze 10 féle napi menüt (álljon 5 db 3 óránkénti étkezésből) ami ezt kielégíti (nem több nem kevesebbet) aztán váltogasd őket... És mellette heti 3-szor 1 óra tempós séta és napi 8 óra alvás.

ennél jobb módszer hidd el nincs.

2014. jan. 27. 23:09
 3/26 A kérdező kommentje:

Ennyi a történet. Igen??

3 ÉVE folyamatosan orvostól orvosig egyek, különböző diétákat írnak fel, ami kicsit se mondható olcsónak, de megveszem, betartom, grammra pontosan az adagot.

Ha nem tudsz a kérdésemre érdemben válaszolni, csak látatlanban jól megmondani a frankót, akkor miért állsz neki egyáltalán választ írni???

2014. jan. 27. 23:10
 4/26 A kérdező kommentje:

gyerekek!! az orvos csak jobban össze tudja írni, mint én!!! ez MEGVOLT!!!

A KÉRDÉSEMRE SZERETNÉK VÁLASZT!!!

2014. jan. 27. 23:11
 5/26 anonim ***** válasza:
22%

A csodát nem ennyi idő alatt kell várni. Gondold el hogy túlsúly mennyi idő alatt ment rád fel (a magasságodhoz kb 50 kg lenne a normális tehát sittysutty 30 kg-nak kellett egy kis idő azt hiszem)... Ne várd tőle hogy 1 év alatt szépen lemenjen. :) Lehet itt háborogni de a kis szervezeted olyan mint egy jól működő kis robot. Ha a jól van beprogramozva működik.

De csak neked mert látom nem csak a tényleges életmódvátláshoz vagy lusta:

[link]

[link]

[link]

Kerek 10 másodpercbe telt rákeresni.

2014. jan. 27. 23:17
 6/26 A kérdező kommentje:
ahogy írtam (ebből is látszik, hogy vagy nem olvastad el, vagy nem vagy képes felfogni, amit írtam, ez pedig megmagyarázza a válaszod...) mindig is 60kg körül voltam. NEM IS AKAROK KEVESEBB LENNI! Nem akarok a ma divatos piszkafa lenni, mert nekem nem tetszik. 60-65el én már boldog lennék. Csak, hogy felfogd.
2014. jan. 27. 23:22
 7/26 anonim ***** válasza:
27%
Ha mindig annyi szoktál lenni akkor viszont ne magyarázd hogy nem tudsz lefogyni. És 160 centihez az 50 egyáltalán nem piszkafa, hanem egészséges normális nőies súly. Ahogy a 170 centihez a 60 kg... De lényegtelen 60 kg-tól is messze vagy jelenleg és a felidegeskedési reakcióidból ítélve elég érzékeny pontra tapintottam :) Szóval magamban keresném az átalakítást és nem zsírleszívásokra rohangálnék. Amúgy nem ge*ciskedni akarok csak a jószándék vezérel, a te érdekedben. Szóval keep calm...
2014. jan. 27. 23:31
 8/26 A kérdező kommentje:
értem én, de te meg azt értsd meg, ha az orvos is azt mondja, hogy nem tud velem mit tenni, mert már nem egy orvos mondta, hogy nem érti, miért nem megy.
2014. jan. 28. 07:58
 9/26 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem meg akkor inkább menj személyi edzőhöz, és tarts ki! Barátnőm több éve jár már, mindig ducibb volt, de megelégelte, mert nem érezte magát jól.Pedig elég lusta volt,de 2 év alatt fogyott 25 kg-t nehezen ment le, de sikerült, mellette evett rendesen, most készül az érettségire, de ilyenkor is jár edzeni. Ja és a szülei is folyton támogatták. Hozzáállás kérdése minden!
2014. jan. 28. 08:00
 10/26 anonim ***** válasza:
57%
Magyarország a 10 millió hormonproblémás országa. Mindenki szereti a genetikára fogni, csak hogy hazudjon magának a tiszta lelkiismeretért. Szerinted ha most leszívják nem fog újra feljönni?
2014. jan. 28. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.