Mennyibe kerül egy zsírleszívás?
160cm és 77kg vagyok. Mell: 105, derék: 78, csípő: 105
Próbáltam már minden diétát, életmódváltást, Norbit-Rékát, orvosi diétát, semmi sem használ, ha le is megy pár kg. (max 5), vissza is jön. Vékony sosem voltam, mindig 60kg körül mozogtam, de ezzel meg is elégednék. Államvizsgakor a sok stressz meg csoki+energiaital párostól feljött rám a plusz, és egyszerűen nem tűnik el...
Most már a zsírleszíváson gondolkodom... engem igazából legjobban a hasam zavar. Nyilván vastagabb a lábam is, karom is, de a hasam a gyenge pontom. Azt szeretném eltüntetni, lapos hasat szeretnék. Mondjuk nem is tudom, ilyenkor csak egy területről szedik le, vagy több helyről is?
Mennyibe kerülhet ez?
Tudom, orvossal kell konzultálni, de nem ott akarok sokkot kapni... köszönöm
Nem lehetsz valami kitartó. Tudod a diétának akkor van értelme ha be is tudod tartani. Nem 90 napig, nem 2 hétig, hanem egy életre. Annyira nem bonyolult összeállítani egy étrendet és aszerint étkezni.
Az meg hogy stressz csoki cukros löttyök... Egyáltalán nem kifogás és ezt te is tudod.
Nem vagy elég kitartó és a könnyebb utat keresed. Pedig esetedben normális étrenddel és hetente háromszor egy egyórás tempós sétálós (nem futós) aerob edzéssel sokat el lehetne érni.
Attól hogy méregdrágán csináltatsz egy zsírleszívást nem lesz jobb mert ugyanúgy visszajön ha minőségben rossz tápanyagoakt viszel be. Ennyi a történet.
Egy diétához javasolt étrend a te súlyodhoz:
Kalória - 2400-2600 között
Fehérje - kb 120 gramm
Szénhidrát - kb 400 gramm
Zsír - 20-30 g
Keress szépen egy tápanyagtáblázatot írj össze 10 féle napi menüt (álljon 5 db 3 óránkénti étkezésből) ami ezt kielégíti (nem több nem kevesebbet) aztán váltogasd őket... És mellette heti 3-szor 1 óra tempós séta és napi 8 óra alvás.
ennél jobb módszer hidd el nincs.
Ennyi a történet. Igen??
3 ÉVE folyamatosan orvostól orvosig egyek, különböző diétákat írnak fel, ami kicsit se mondható olcsónak, de megveszem, betartom, grammra pontosan az adagot.
Ha nem tudsz a kérdésemre érdemben válaszolni, csak látatlanban jól megmondani a frankót, akkor miért állsz neki egyáltalán választ írni???
gyerekek!! az orvos csak jobban össze tudja írni, mint én!!! ez MEGVOLT!!!
A KÉRDÉSEMRE SZERETNÉK VÁLASZT!!!
A csodát nem ennyi idő alatt kell várni. Gondold el hogy túlsúly mennyi idő alatt ment rád fel (a magasságodhoz kb 50 kg lenne a normális tehát sittysutty 30 kg-nak kellett egy kis idő azt hiszem)... Ne várd tőle hogy 1 év alatt szépen lemenjen. :) Lehet itt háborogni de a kis szervezeted olyan mint egy jól működő kis robot. Ha a jól van beprogramozva működik.
De csak neked mert látom nem csak a tényleges életmódvátláshoz vagy lusta:
Kerek 10 másodpercbe telt rákeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!