Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül egy zsírleszívás?

Mennyibe kerül egy zsírleszívás?

Figyelt kérdés

160cm és 77kg vagyok. Mell: 105, derék: 78, csípő: 105

Próbáltam már minden diétát, életmódváltást, Norbit-Rékát, orvosi diétát, semmi sem használ, ha le is megy pár kg. (max 5), vissza is jön. Vékony sosem voltam, mindig 60kg körül mozogtam, de ezzel meg is elégednék. Államvizsgakor a sok stressz meg csoki+energiaital párostól feljött rám a plusz, és egyszerűen nem tűnik el...

Most már a zsírleszíváson gondolkodom... engem igazából legjobban a hasam zavar. Nyilván vastagabb a lábam is, karom is, de a hasam a gyenge pontom. Azt szeretném eltüntetni, lapos hasat szeretnék. Mondjuk nem is tudom, ilyenkor csak egy területről szedik le, vagy több helyről is?

Mennyibe kerülhet ez?

Tudom, orvossal kell konzultálni, de nem ott akarok sokkot kapni... köszönöm

2014. jan. 27. 22:47
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Én ezt komolyan nem értem. Mit nem lehet azon megérteni, hogy az orvos is azt mondja, hogy nem érti, miért nem fogyok?? Jártam sokáig személyi edzőhöz, edzeni, otthon tornáztam, Orvos által felírt 'zsírmasszázson' (vagy mi a neve)... nyilván nem azért írta fel, hogy ezzel spóroljon nekem (mert amúgy több 10E ft), hanem mert nem látott más megoldást.

Szépen leírtam. KÉPTELEN VAGYOK fogyni. Az orvos is ezt mondta. Mit nem lehet ezen megérteni?? Nehogy már jobban tudjátok, mint azok, akik ezzel foglalkoznak!!

Amúgy köszi, mert érdemi választ SENKITŐL nem kaptam, a linkeket leszámítva.

2014. jan. 28. 09:34
 12/26 anonim ***** válasza:
50%
Testreszenkent 150.000-tol a csillagos eg..
2014. jan. 28. 10:07
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

Pécsett a Davinci Klinikán hasplasztika zsírszívással: 550-650 ezr Ft. Combból is ugyanennyi, felkart pedig 420-520 ezer közt csinálnak.

Kelemen Ottónál a hasplasztika zsírleszívással: 549 ezer Ft-tól

2014. jan. 28. 13:25
 14/26 A kérdező kommentje:

a pécsi érdekelne, mert itt lakom a környéken. több helyen olvastam, hogy max 2-3kg-t szednek le, de az előtte-utána képek olyan látványosak, van az 5-8 is szerintem.. (ha csak a hasat nézem).

Van esetleg tapasztalatod, hogy mennyit szívnak le?

2014. jan. 28. 15:44
 15/26 anonim ***** válasza:
41%

Kedves kérdező!

SPORTorvosnál vagy profi személyi edzőnél voltál?

Mert a legtöbb orvos SEMENNYIRE nem ért az edzéshez, hiába orvosok..gyanítom eddig sz*r módszerekkel próbálkoztál.

A Norbitorna egy vacak,az orvosi diétáknak köze nincs az egészséghez, és egy diétának nem szabadna drágának lennie.

Neked egy hormonvizsgálat kéne.Ha semmi bajod akkor egy személyi edzőhöz kell elmenni,és egy összerakott szálkásító di3tát kell követni,megfelelő mozgással

A zsírleszívás egészségtelen és nem old meg semmit ezért írjuk a sportot.Ugyanúgy fel fogsz hízni utána..

2014. jan. 28. 16:12
 16/26 anonim ***** válasza:
Testrészenként 200 ezertől a csillagos ég, nem saját tapasztalat, barátnőm mondta. Ő végül külföldön csináltatta meg, hasát, karját, viszont állítása szerint még egyszer nem tenné, olyan fájdalmai voltak hetekig. Normálisan mozogni hónapokig nem tudott, annak ellenére, hogy komplikáció nem volt. 1 év alatt majdnem az egész leszívott zsírt visszaszedte...
2014. jan. 28. 16:14
 17/26 anonim ***** válasza:
40%

Na ezért kell a sport.

2014. jan. 28. 16:17
 18/26 A kérdező kommentje:

még egy okos....

dietetikusnál, endokrinológusnál jártam, a sportorvos pedig nagyon is jól ismer.

de valóban nagyon örülnék, ha nem tudnátok jobban, mint én, hanem a kérdésre válaszolnátok. Aki megtette, annak köszönöm. A fájdalom nem zavar

2014. jan. 28. 17:34
 19/26 anonim ***** válasza:
16-os vagyok, milyen gyógyszert írt fel az orvos?
2014. jan. 28. 18:16
 20/26 A kérdező kommentje:
most az istennek sem jut eszembe a neve, a pajzsmirigyemre szedtem, de már beállt, van benne X betű az tuti
2014. jan. 28. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!