Kockahas edzés nélkül, mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Kockahashoz már nem is kell edzeni, mivel létezik kockahas műtét.
Íme az eredmények:
Szerintetek megéri megműtettni magam, ha lusta vagyok edzeni?
2020. dec. 28. 16:08
11/18 anonim válasza:
Nagyon termeszetellenes, latszik hogy mu. Szerintem inkabb vedd ra magad, jobban fogod erezni magad az edzesektol egy ido mulva
12/18 anonim válasza:
nagyon vicces lesz mikor visszanő a leszívott zsír...
13/18 A kérdező kommentje:
12, akkor leszivatom újra
2020. dec. 28. 22:08
14/18 anonim válasza:
Figyi, a férfiaknál a hasi zsír jókora része a zsigerek közé rakódik, így hiába szívatod le a bőr alattit, a bendő fele megmarad. Arra rápakolni még egy ilyet, nagyon gáz. Nevetségesen néz ki mindegyik.
15/18 A kérdező kommentje:
Akkor minden másnap elmennék szaunázni, az leégetné a zsírt. Most nem a zsírral van a gond.
2020. dec. 29. 20:25
16/18 anonim válasza:
Kérdező!
Van egy tippem.
Amit a hasadról leszívnak, az pumpálják a vádliba és a bicepszbe.
Nehogymá' kárba vesszen az a drága testzsír! :)
17/18 anonim válasza:
Hát ez undorító. Teljesen látszik hogy mű, én is kockahasra gyúrok most, de inkább megdolgozok, keményen edzek érte! Ha kockahasra vágysz, ne műtéteket nézz, hanem pl edzésterveket!!
18/18 anonim válasza:
Ezek a képek pont úgy néznek ki minta eladudtak volna egy drothalon és nagyon természetellenes meg nyilván tapintasra is puhák szóval ezzel csak még koverebb leszel a látottak alapján 🤷♀️ kicsit tornazz menni fog az (egyébként ezt lehet hogy többen kinevetnek még a szeretted is mert elég mókás a végeredmény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!