Kockahas edzés nélkül, mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Kockahashoz már nem is kell edzeni, mivel létezik kockahas műtét.
Íme az eredmények:
Szerintetek megéri megműtettni magam, ha lusta vagyok edzeni?
2020. dec. 28. 16:08
1/18 anonim válasza:
Ma reggel a kockahas szóra ébredtél, hogy egész nap ilyen baromságokat fogsz kiírni?
2/18 anonim válasza:
Fúj, undorítóak, és nagyon látszik, hogy mű.
3/18 A kérdező kommentje:
De legalább nem kell edzeni, hozzá. Jobb, mint egy nagy sörhas.
2020. dec. 28. 17:21
4/18 anonim válasza:
Persze hogy megéri, kitűnő módszer az emberek megnevettésére ebben a stresszes világban.
5/18 anonim válasza:
nézd, ígyis-úgyis ronda leszel, csak mondjuk a sörhas egy megváltoztatható állapot, ez meg nem annyira.
6/18 A kérdező kommentje:
#5, de lusta vagyok edzeni, tehát a sörhas nem fog megváltozni.
2020. dec. 28. 17:51
7/18 anonim válasza:
Ha lusta vagy edzeni, ne akarjál izmokat. Ingyen ebéd nincs!
8/18 anonim válasza:
Ha bohóc vagy akkor persze csináltasd meg, de alatta ugyanúgy ott van az elhízott tested azt nem tüntetik el, illetve ha marad az életmódod akkor nem sokáig fog látszódni.🤡
9/18 A kérdező kommentje:
Zsírleszívást is csinálnék mellé, nem lennék elhízva.
2020. dec. 28. 18:24
10/18 Sunshinedoll válasza:
Nem tudom, szerintem semmi jelentősége nincs a kockahasnak, ha az ember gyenge, mint a harmat vagy egészségtelen vagy valami. De kinek mi a prioritás, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!