Csajok! Hogy alltok a valtozassal, a noiesedessel? Valtoztatok sokat tel ota?
Figyelt kérdés
Olvastam tel vegen/tavasszal, h sokan szeretnenek valtozni, noiesedni a nyarra. Oket kerdezem, hogy a kuldetes? :)
En is terveztem, es vegulis... Hat elindult na. :) A regi enemhez kepest noiesebb lettem, de azert messze nem vagyok tipikus csajos...:)
2010. jún. 11. 20:09
1/6 anonim válasza:
Hát nekem szebb lett a derekam, de még van mit dolgozni rajta.. de végül is ez is jobb mint a semmi :)
2/6 anonim válasza:
én pont a nőiességemtől szeretnék megszabadulni, ez sokkal nehezebb meló úgy érzem, de sikerülni fog:)
3/6 anonim válasza:
hát ebben a dög melegben inkább hord az ember egy szoknyát valami toppal, meg csini papuccsal. és ha már szoknya, meg toppocska, akkor már nem lehet akármit, szval ez hozza magával az idő..
4/6 anonim válasza:
20:36 én is, dettó ugyanígy vagyok vele :)
5/6 A kérdező kommentje:
Lehet tul noiesnek is lenni? Miben szeretnetek valtozni? :)
2010. jún. 12. 23:12
6/6 anonim válasza:
Én is eddig deszkás cipőt hordtam csőnacival.
De itt a nyár és így rövid combfölött érő nadrág,pántalan felső egy csinos övvel, papuccsal vagy magassarkúval nem ezzel a nagyon magassal de egy picit 1-2 cmes.
Így jobban megnéznek az utcán is szüleim is mondták hogy ez igen csak jobb.Fiú haveroktól is halottam.Így aztán próbálom megtartani ezt a stílust.: D nem viszem túlzásba de még is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!