Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Változtatok már ti is át...

Változtatok már ti is át teljesen?

Figyelt kérdés

Tavasszal szeretnék stílust váltani. Túl vagyok egy kapcsolaton, és unom is az eddigi külsőmet... Hosszú, unalmas, enyhén őszülő középbarna hajam van, levágatom tarkóig érőre, és befestetem szőkére. Kék szemem van, világos az arcbőröm, de a sötét szemöldökömet is világosítanám. A sötét műanyag keretes szemüvegemet keret nélkülire cserélem, és a sminket is az új hajamhoz változtatnám. Eddig egyszerűen, sportosan öltöztem, most szeretnék vidámabb, világosabb, mintás és nőies ruhákat hordani.

Ti is voltatok már hasonló helyzetben? Hogyan éreztétek magatokat az új külsővel? Mit szólt hozzá a környezetetek?

2010. febr. 15. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem egy kapcsolat vége miatt változtattam külsőt..de igen,voltam hasonló helyzetben.:)

A derékig érő hajamat levágattam ilyenre:

[link]

[link]

és az olyan szőke színű hajamat,mint Jenny McCarthyé a képeken befesttettem ilyen barnára:

[link]

Előtte elég sportosan öltöztem,de mostanában már inkább ilyen ruháim vannak:

[link]

[link]

[link]

+ óriástáska,leggings(többféle),szegecses bokacsizma a Zara-ból,meg ilyenek:))

nagyon meglepődött a környezetem..főleg a nagymamám,aki vidéken él...3 hónapig nem látott..szabályosan nem ismert meg:))

Viszont azóta még a fiúk is észreveszik,ha új ruha van rajtam,és bizony meg is dicsérik..

15/L

2010. febr. 15. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Én igazándiból 11éves koromtól 14 éves koromig változtam de nagyon nagyon durván!!De úgy hogy 1 nyár alatt annyit változtam hogy szabályosan nem ismertek fel.( de jó értelemben) Lehet hogy ez a kamaszkorral jár vagy nemtudom de nagyon sokat változtam. Akkor csak a tanulással fogalakoztam meg ilyenek semmi nem érdekel,most meg én vagyok a legjobb csaj a suliban.(és ez nem nagyképüség meg semmi csak nagyon sokmindenki mondja) ÉS am nemlettem ribanc meg ilyenek,nincs barátom és nem smároltam életemben 50000 emberrel. Nagyon sokat változtam külsöre de belsöre még mindig 10 éves vagyok :D:DD
2010. febr. 15. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egy tönkrement kapcsolat után váltottam:

Barna vállig érő hajamból rövid szőke lett, egyszerű ruháimat (farmer+sportcipő+egyszerű felső) pedig színes és szexi rucikra váltottam (narancssárga kivágott felső,magassarkú, stb.). És bejött :)

2010. febr. 15. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak azt tanácsolom hogy szőke semmiképp ne legyél mert az egy rémálom, a lenövés 1-2 hét után már nagyon ronda, na meg tönkrevágja a hajad. Keress inkább egy vagány vörös színt vagy valami mást ami tetszik. Szemüveg helyett lehetne kontaktlencséd, én is arra váltottam, sokkal jobb érzés, és persze jobban is nézek ki szemüveg nélkül.
2010. febr. 15. 21:37
 5/6 A kérdező kommentje:

21:37

Mindenképpen szőke akarok lenni, de természetes hatással. Ehhez hozzátartozik, hogy a tövét 2-3 hetente újra kell festetnem majd. Gondolkodom azon is, hogy először melíroztatom, és néhány hónap alatt "szőkülnék ki" teljesen. Így könnyebben hozzá tudnék szokni az új önmagamhoz :)

2010. febr. 16. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:

én is váltottam, de rossz irányba, normálisan öltöztem , de annyira összetörtem, hogy nagyongáz lettem.

deszkás nadrág, deszkás cipő, laza póló. semmi nőies cucc.

unalmas lett a külsőm is meg az énem is.

aztán elhatároztam, hogy nem mehet ez így tovább, és elégettem a ronda fiús ruhákat. új ruhatár. csinos nőies darabokkal, fodrász, egy kis szín, kevés smink, és a környezetem el volt ájulva.

de nekem is sokat dobott az önérzetemen

sok sikert, meglátod jót fog tenni

2010. febr. 16. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!