Lányok borosta vagy anélkül? És a Felső test, szőrös vagy gyantázott? Nemi szervet nem kérdezem, mert azon nem változtatok az kopasz barack:D Nos nektek mi jön be? Ja és a 3milis haj?
Kicsi borosta szexi szerintem.:)
Felsőtesten egy kicsi szőr...
A nemi szervhez annyit, hogy nekem jobban tetszik, ha van rajta egy kis rövid szőr, de a te döntésed..ahogy érzed.:)
Nekem legjobban a "kicsi borosta+szőrős mellkas" jön be, nha meg ezek mellé a hosszú vagy legalábbis nem üzletemberesen rövid haj.
21/L
arc sima vagy formazott szakallas (de inkabb sima) 1 kis borosta lehet neha de csak ha a nem szuros fajta.
felsotest sima (naturba) vagy enyhen szoros. ha nagyon szoros akkor lehetoleg gyantazott, mivel a szuros rosszabb mint a szoros.
haj....en szeretem a picit hosszabb borzos hajat (5-20 cm) de ez az arcformatol is fugg.
a szortelen lab pasikon iszonyatosan undorito-szerintem.
lent pedig.... neha sima, neha nem.... jol vna igyis ugyis.(de azert neha jo meglepi ha tiszta sima:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!