Kinézetben mennyit változtatok az elmúlt években?
Figyelt kérdés
Én most láttam magamról egy 2007-es felvételt, és nem ismertem magamra. A frizurám egyszerűen rémes volt, az öltözködésem úgyszintén... Nem is tudom hogy lehet ennyit változni 3 év alatt :) Ti hogy vagytok ezzel?2010. ápr. 8. 18:33
1/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, de valószínűleg 3 év múlva ugyanezt fogjuk gondolni a mostani kinézetünkről. Legalábbis én így tapasztalom, mert amikor szidtam a régi énem, azt most a jelenlegi énem szidja, hogy hogy nézhetett így ki :) De mivel a "normális" kinézet változik, azér akkoriban az nem számított olyan gáznak mint ahogy most érezzük. Vagyis remélem.
2/8 anonim válasza:
ln iszonyú sokat változtam :D
áá el sem hiszem h az én vagyok amikor nézek képet magamról :D nagyon gáz voltam.. :D
de igy van 3 év mulva tuti ezt az énünket is gáznak tartjuk majd :D
3/8 anonim válasza:
én úgy vagyok/voltam, ahogy az első válaszoló :D
4/8 anonim válasza:
Én is így vagyok, mint mindenki az eddigi válaszolók közül. én 1 év alatt is sokat változtam. Lefogytam, a hajam más lett és sztem eddig ronda, ízléstelen cuccokba jártam.
12/L
5/8 anonim válasza:
Pont ma akadtam rá pár 2007es képre amik még egy buliban készültek.. hát majdnem szörnyet haltam xd -.-
rengeteget változtam 3 év alatt.. és hál istennek jó irányba. :D
17L
7/8 anonim válasza:
19 éves vagyok, utóbbi 2 évben szinte alig változtam. Inkább 14-17 éves koromhoz képest változtam sokat, szerencsére jó irányban! :P
8/8 anonim válasza:
Hú hát én nagyon sokat változtam. :D
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!