Mit neveznek az öltözködésben/kinézetben extrémnek manapság?
Vagy Te mit nevezel annak?
(Csak kiváncsi vagyok! Köszi előre is)
Szerintem már nincs olyan. Mindenki magára aggat mindent, semmin nem lepődök meg. Számomra már egy goth-os öltözék is az,vagy emós, mert nem normális viselet utcára szerintem. Én fel nem venném őket. De ez egyéni ízlés dolga.
21/L
Szerintem a nagyon durván kilógó (látványra illetve fizikailag is) öltözékek vagy hajviselet az extrém.
pl az 50centis punkhaj pirosra festve. Vagy ha egy csaj tetőtöl talpig, hajszínt is beleértve neonszínű, pl pink, neonzöld, narancssárga, stb...
Extrém ha egy goth az utcára is fetish-parti sminket tesz fel vagy hétköznap is vámpírnak mázolja magát (fehér alapozóval meg minden) Én nem tartom magam extrémnek, pedig goth vagyok. Igaz, nem sminkelem magam agyon (sőt, alig) és a ruháim sem különlegesen fodrosak,csipkések és tüllösek, inkább egyszerűbb darabok...
Amúgy szerintem ide sorolható, ha valakin első ránézésre is legalább 50 piercing van. Esetleg ketté van vágva a nyelve, vámpírfogai vannak, arany fogai vagy köves berakás a fogakban... Vagy ha beöltözik egy film vagy könyv-szereplőnek csak úgy hétköznapra...
De én bírom az ilyen darkosabb vagy fantasy-s extrém dolgokat, gondoltam már rá, hogy egyszer elf-fülekkel megyek el itthonról XD
Sminkelni is azért nem sminkelek, mert lusta vagyok az egész arcomat bemázolni, meg egészségtelen is..
22/L
15:54
Hű de szépeket válogattál össze! :D Egyetértek veled!
De pár "mindenem rózsaszín, 20 cm-es tűsarkús, s.eggkilógós, mellkirakós, 6 kiló vakolatos" plázap.icsát is beletennék a gyűjteményedbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!