Miért hiszik az átlag mostani tizenévesek, hogy ők többet érnek a többi embernél? Miért néznek le másokat mert más öltözködésben, kinézetben?
Miért hiszik azt h csak ők a jók, mert szépek, fiatalok, ők a valakik, a többi meg semmi?
Én 18 vagyok mégsem lettem ilyen... Mitől lettek ilyenek?
veled történt ilyen eset? Te is közéjük tartozol vagy csak áldozatuk vagy? Légyszíves mesélj róla, és olvasd el a többiek írását is(és okuljatok belőle h ez a világ szebb legyen mint most^^)
Nah ez még a jobb eset :DDD
Én 16 éves vagyok,nem nézem le az embereket,és egyáltalán nem járok márkás cuccokban,saját ízlésem szerint,de mégis divatosan.Sokan "leszólnak" azért pl. hogy szőke hosszú hajú vagyok,de én meg leszólom őket,amiért ezáltal különböztetnek engem meg.Nem szeretem ha valaki el van szállva magától,szerintem többségük nem is jön rá arra,hogy nem érnek többet másoknál...
Sziasztok!
Én hosszú évekig azt gondoltam, hogy különleges vagyok, és csak felnőttkoromban döbbentem rá, hogy tényleg! :)
Mi több, rájöttem, hogy BÁRKI lehet különleges, csak az nem a márkás öltözéknél, nem a bármilyen zenei szubkultúrába való tartozásnál és nem a helyesírás elhagyásánál kezdődik. :/
Most 33 vagyok, és nem úgy látom, hogy minden 20 év alatti el lenne szállva magától. Vagy ha ezt teszi, azt nem olyan okok miatt, amit valóban nagyra becsülnék.
Egyébként meg nem igazán látok ebben problémát. Szerintem a nagy részük fel fog nőni, és a felnőttéválás első része egy óriási értékítélet- és világnézet-változás. Tehát ők is rá fognak ébredni azokra a dolgokra, amikre Ti már rájöttetek. Türelem! :)
Szerintem is azért ilyenek, mert a média ezt nyomatja, hogy csak az a valaki, aki márkás cuccokat hord, és ettől lesz menő, és ha meg már máskás cucca van akkor azt hiszi hogy tényleg menő, és ezért lenéz másokat. Én egy 18 éves lány vagyok, de amikor14, 15, 16 voltam érdekes módon tudtam normális lenni, úgy, hogy mindenki elfogadott. Ma meg már a suliban a 15éves kiscsaj elmegy mellettem és fellök? Mert azt hiszi ő a valaki... Ja és hozzá kell tennem, hogy már szórakozóhelyekre sem szívesen járok ennyi idősen, mert amikor bemegyek valahova azt látom hogy a kis 14évesek cigivel, piával a kezükben verik magukat a földhöz.. meg egy fél pohár sörtől ők már részegek... nah köszönöm, ebből nem kérek.
Nem szégyellem, hogy kínaiból öltözködöm, mert a szüleimnek nincsen pénze 10ezret kiadni egy gagyi pólóra. Inkább tisztelem, és meg is tanultam a pénz értékét, és azt hogy be kell osztani.
Megvan a saját baráti társaságom, ahol akinek pénze nem is látszik rajta, nem villogtatja.
Remélem, hogy egyszer megjavul a világ.. :(
Hát, annyira nem teljesen értek egyet mindennel, amik itt elhangoztak.
Öltözködés...nekem a barátom fullgazdag. Armani, Converse, Tommy Hilfiger meg ilyen cuccokban jár, meg iPhone-ja meg ilyenei vannak. És Ő mégsem szállt el magától! Tök jó fej, és tudom, hogy engem nem néz le, mert én egyszerűbben öltözködöm. Szóval hiába, azért ez nem igaz. Sőt, szerintem általánosságban sem!
Úgy értem, hogy ismerek lányokat, nálam egy évvel fiatalabbak (én 17 vagyok), és ilyen jó barátnők, meg tök márkás cuccokban vannak meg koncertekre járnak, meg ilyenek. Én ismerem az egyiket, a "legfőbb" ilyet, és amúgy elég kedves, meg vicces meg kreatív. Én nem viszonyulok hozzá negatívan, és így ő sem hozzám. Szóval szerintem ezek az emberek inkább azokat nézik le, amilyenek ti vagytok...úgy értem - nem sértő akarok lenni -, szóval ti lenézitek őket, mert milyen kis hülye p*icsák, meg mi értelme olyan cuccokba járni, mint amilyenekben ők járnak...és ők érzik ezt, és látják rajtatok, és ezért viselkednek így, nekem ez a tapasztalatom.
Jó, nem azt akarom mondani, hogy ők a legjobb fejek vagy ilyenek, de engem sem néznek le, ha én sem nézem le őket.
Bár azért néha valóban kicsit szánalmasak tudnak lenni :)
(Remélem nem az jött le ebből, hogy én ilyen ember vagyok meg ilyenekkel barátkozom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!