Csak szerintem undorító a saru? .
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 13:29
21/31 anonim válasza:
Én utoljára 6évesen hordtam kb sarut, szandált. :D Ugyhogy nem undorító, csak k.va izléstelen és nekem nem tetszik :D
De amugy is, tényleg: kit érdekel a divat? Azt hordj, ami kifejez téged, jól áll, és ne a többi birkával bégess.
22/31 A kérdező kommentje:
Utolsóval egyetértek..:D
2010. jún. 11. 14:39
23/31 anonim válasza:
Szerintem is..nagyon nem jön be nekem.
18F
24/31 anonim válasza:
nekem nagyon nem tetszik a saru!
25/31 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek. Inkább veszek fel egy magassarkút, vagy egy egyszerűbb papucsot.
26/31 anonim válasza:
Szerintem sem szépek a saruk, sőt nekem a magassarkúk sem tetszenek!Hordjanak sima félcipőt vagy papucsot vagy bármit csak ne sarut mert az undorító a magassarkú meg szerintem k*rvás.De ez csak az én véleményem
27/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem undorító! Én is azt hordok és az enyém nagyon jól néz ki! Méghogy nem nőies... dehogynem!
28/31 anonim válasza:
Mcqueen g.cijó nagy tehetség veszett el a bad romanceban is ku.rva jók a cipői R.I.P.
30/31 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek, szep bennuk a labfejem:) De sajnos alig talalok olyat, ami feljon a bokamra:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!