Csak szerintem undorító a saru? .
Majd, amikor a pasik is felveszik a tűsarkút és tönkreteszik vele a lábukat, hátfájósak lesznek, stb., na akkor majd én is felveszem.
Lehet, hogy nagyon szép a tűsarkú, de kényelmetlen és egészségtelen. Az meg elég gáz, ha egy nő csak a cipője miatt nőies :O
13:39 és 13:42
Járjunk csukott magassarkú tipegőben? Mert az nőies, és nem jön át a lábszag? Már akinek van, de azoknak otthon még a háziállatok is elpusztulnak, ha leveszik a lábbelit. Aztán meg nem győznek ortopédiára járni a bazi nagy bütykökkel, meg a kalapácsujjal. Végre valami, ami nem árt a lábnak, és még kényelmes is. Akinek nem tetszik, ne vegye fel, akinek meg bejön, viselje.
Szerintem van egy-két fajta, ami undorító, főleg, amikor egy nő/ lány körme ápolatlan, nincs levágva, gombás, piszkos, benőtt.. stb., de nekem azért tetszik. Most vettem egy ezüst-fekete színűt, ami olyan, hogy szandál, de lábujjközötti. Nagyon jól néz ki, brár én utálom a sajnát lábaimat. :S Meg az ujjaimat. :S Remélem azért majd tudom hordani. :)
15/L
13.52
Láttad már Alexander McQueen cipőit?( [link] ) Mindenki azt mondja rá hogy undorító, és nem venné fel. Na így..:))))
Na, ez tényleg nagyon durva, azért megnézném, hogy egy élő nő, hogy sétál ebben órák hosszat, meg utána milyen egészségkárosodásokat szenved, az utolsó 2-ben pl, hogy áll a lába, a lábfeje visszahajlik, vagy hogy, az se normális aki kitalálta, mégha csak egy divatbemutató kedvéért, elmebeteg...
De ez és egy saru, ég és föld :)
én szeretem a sarut, szerintem vannak nagyon szépek :)
és kikérem magamnak, nincs lábszagom :D szerintem nyáron nagyon praktikus + kényelmes, magassarkúm is van, de ha azt hordom 2 óra mászkálás után már alig birok lépni...
14.06
Nem hajlik benne vissza a lába :) Volt szerencsém élőben is megcsodálni a cipőt, egyáltalán nem hajlik vissza.. Egyébként halottról vagy jót vagy semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!