Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem undorító a saru? .

Csak szerintem undorító a saru? .

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 13:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%
Én évek óta saru szerű szandikat viselek, imádom őket, szóval én hordtam azelőtt, hgoy trendi lett, és fogom ezután is, nem értem mi benne az undorító. Hogy lehet egy cipő undorító?
2010. jún. 11. 13:52
 12/31 anonim ***** válasza:
86%

Majd, amikor a pasik is felveszik a tűsarkút és tönkreteszik vele a lábukat, hátfájósak lesznek, stb., na akkor majd én is felveszem.

Lehet, hogy nagyon szép a tűsarkú, de kényelmetlen és egészségtelen. Az meg elég gáz, ha egy nő csak a cipője miatt nőies :O

2010. jún. 11. 13:53
 13/31 anonim ***** válasza:
85%

13:39 és 13:42

Járjunk csukott magassarkú tipegőben? Mert az nőies, és nem jön át a lábszag? Már akinek van, de azoknak otthon még a háziállatok is elpusztulnak, ha leveszik a lábbelit. Aztán meg nem győznek ortopédiára járni a bazi nagy bütykökkel, meg a kalapácsujjal. Végre valami, ami nem árt a lábnak, és még kényelmes is. Akinek nem tetszik, ne vegye fel, akinek meg bejön, viselje.

2010. jún. 11. 13:55
 14/31 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem van egy-két fajta, ami undorító, főleg, amikor egy nő/ lány körme ápolatlan, nincs levágva, gombás, piszkos, benőtt.. stb., de nekem azért tetszik. Most vettem egy ezüst-fekete színűt, ami olyan, hogy szandál, de lábujjközötti. Nagyon jól néz ki, brár én utálom a sajnát lábaimat. :S Meg az ujjaimat. :S Remélem azért majd tudom hordani. :)

15/L

2010. jún. 11. 13:56
 15/31 A kérdező kommentje:

13.52

Láttad már Alexander McQueen cipőit?( [link] ) Mindenki azt mondja rá hogy undorító, és nem venné fel. Na így..:))))

2010. jún. 11. 13:56
 16/31 anonim ***** válasza:
89%

Na, ez tényleg nagyon durva, azért megnézném, hogy egy élő nő, hogy sétál ebben órák hosszat, meg utána milyen egészségkárosodásokat szenved, az utolsó 2-ben pl, hogy áll a lába, a lábfeje visszahajlik, vagy hogy, az se normális aki kitalálta, mégha csak egy divatbemutató kedvéért, elmebeteg...

De ez és egy saru, ég és föld :)

2010. jún. 11. 14:06
 17/31 anonim ***** válasza:
84%
Olyan 5 éve csak azt hordok, a magassarkúban nem tudok menni, mert ortopédiai problémája van a lábamnak, másrészt pedig nem tetszik, és már így is magas vagyok:) Abszolút nem izgat, hogy most divat, 1-2 év múlva úgy sem lesz az, addig meg legalább tudok venni több helyen, nem kell a fél várost beutazni érte:)
2010. jún. 11. 14:12
 18/31 anonim ***** válasza:
88%

én szeretem a sarut, szerintem vannak nagyon szépek :)

és kikérem magamnak, nincs lábszagom :D szerintem nyáron nagyon praktikus + kényelmes, magassarkúm is van, de ha azt hordom 2 óra mászkálás után már alig birok lépni...

2010. jún. 11. 14:14
 19/31 A kérdező kommentje:

14.06

Nem hajlik benne vissza a lába :) Volt szerencsém élőben is megcsodálni a cipőt, egyáltalán nem hajlik vissza.. Egyébként halottról vagy jót vagy semmit..

2010. jún. 11. 14:21
 20/31 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a saru magasszárú változata tetszik, de a simával sincs bajom.
2010. jún. 11. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!