Mi a véleményetek a gumicsizmáról? Szerintem irtó nevetséges, ronda és undorító, bár nagyon sokan hordják mostanában. Mitől lett ez ekkora divat?
nekem nem tetszik, de az a sztárok által húzott világos szürke vagy homokszínű, bélelt, kivűl bundás lapos csizma sem tetszik.
Ez:
A másik a gumicsizma.
Egy csinos nő csak tényleg akkor húz fel ilyet, ha zuhog az eső vagy 20 centis hó esett:)
De ha jó idő van, akkor nem.
Alacsony nőkön meg pláne hülyén néz ki.
Hát ez qrva nagy, pont ez kérdezte a nagyanyám! :)))
És, hogy mit válaszoltam nek: szerintem a dolog onnan indul, hogy valaha ezeknek a szerencsétlen ízlésficamos nőknek a szüle vettek vmi gusztustalan színes csiricsáré gumicsizmát olcsért és úgy adták oda a gyereknek, hogy júj, de szép, becsülje meg, meg minden.
A gyerekközösségekben nem cikizték ki, mert mindenki ilyet hordott, a szomszédnénik és társaik, meg mind megdicsérték, merthát szemet szúrt a darab, rosszat meg nem mondhattak. Sikerélményük volt vele.
Így aztán szegény kislányokban kialakult egy ilyen ízlésficsam, amit még felnőtt nőként sem nőttek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!