Szerintem csak a rövid, kicsit kövérebb lábakon mutat rosszul, egy szép, hosszu vékony lábon nagyon is csini tud lenni.
2010. szept. 17. 19:40
2/14 anonim válasza:
Nem undorító, inkább ízléstelen. Pláne, ahogy fel tudnak öltözni hozzá egyesek, az nagyon szánalmas.
2010. szept. 17. 19:44
3/14 anonim válasza:
Szerintem ezt is, mint minden mást tudni kell megfelelően, önkritikával!! hordani. Kinek mi fér bele az ízlésébe :) Számomra a supra, deszkás cipő, etc. undorító, de ha valakinek ez jön be, hát viselje ... :)
2010. szept. 17. 20:10
4/14 anonim válasza:
Szerintem is az. :S Főleg, amikor fölveszik olyan tunikával, amiből kilóg a hátsójuk. Jujj, ha én egyszer így öltöznék föl, olyan meztelennek érezném magam. :S
2010. szept. 17. 21:06
5/14 anonim válasza:
ez is csak egy jó szokás az államokból... most divat, 2 év múlva ciki lesz. bár szerintem most is az. és tényleg, az a leggázabb hogy azt hiszi van rajta valami és simán felvesz egy picit hosszabb pólót hozzá, miközben ez gyakorlatilag csak egy VASTAGABB HARISNYA!!!:/
2010. szept. 17. 21:51
6/14 anonim válasza:
attól függ: egy fekete leggins egy jó alakú magas lányon, szerintem jól néz ki, megfelelő ruhával (most a hoszított tunikákra, kötött ruhákra gondolok)
Viszont amikor dagadt lányok vesznek fel legginset az tényleg rettenetes, vagy amikor a leggins nem fekete, hanem sárga meg egyéb borzadvány színű, de az is undorító ha valaki rövid pólót vesz hozzá
2010. szept. 18. 09:45
7/14 anonim válasza:
Amúgy senki nem vette észre,hogy jeggings-t kérdezett,és nem leggings-t?
A leggings sima pamut,latex stb anyagból van...cica nadrág.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!