Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez szerintem rohadt undorító....

Ez szerintem rohadt undorító. Ti láttatok már ilyet?

Figyelt kérdés
Tegnap az Aréna plázában voltam pont betévedtem a pimkie-be és ott volt egy csaj kb velem egyidős lehetett (16 vagyok) a csaj feketére volt szolizva de a szó szoros értelmébe és valami folyt le az arcáról nemtudom mi volt az barnító vagy alapozó de rohadt undorító volt és még nagyképű is a kis nyomorék. szerintem ez szánalom a javából, ti láttatok már ilyet? ezt a jelenséget minek nevezik? xDDD
2011. máj. 29. 14:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
pláza cicizmus
2011. máj. 29. 14:04
 2/19 anonim ***** válasza:
83%

pfuj.ez tényleg az lehetett.

Azért egy 16 éves lány feketére szolizva.megnézném 20-25 év múlva.Nembaj gratulálok neki is és a szüleinek is:D Csak így tovább:p

2011. máj. 29. 14:05
 3/19 cherry. ***** válasza:
100%
Plázamacska
2011. máj. 29. 14:07
 4/19 A kérdező kommentje:
de aztnemértem ha tükörbe néz, nemlátja hogy valami folyik az arcáról és így olyan mintha rohadna? tiszta vicces volt hogy mindenki őt bámulta meg vigyorogtak a háta mögött az emberek xD
2011. máj. 29. 14:13
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeritnem csak melege volt, és az alapozó kezdett el folyni.
2011. máj. 29. 14:43
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
Fúúúj!! Elég undorító lehetett!!! >.<
2011. máj. 29. 14:47
 7/19 anonim ***** válasza:
43%

És honnan tudod, hogy nagyképű volt? Ismerted? -.-

Kibeszélni a háta mögött valakit az az igazán undorító...

2011. máj. 29. 14:49
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
biztos hogy a szolitól volt olyan barna? nem cigó volt?
2011. máj. 29. 14:58
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj, nekem van egy ilyen kinézetű barátnőm (bár az ő arcáról nem folyik semmi), nála értékesebb emberrel nem nagyon találkoztam eddig. Kívülről egy üresfejű cicababának tűnik, de ha beszélsz vele egyből megváltozik a véleményed. :)

Úgyhogy ennyit a külső alapján való ítélkezésről. Jól mondta az egyik válaszoló, ez sokkal undorítóbb dolog, hogy a háta mögött, ismeretlenül mondasz róla véleményt.

2011. máj. 29. 15:12
 10/19 A kérdező kommentje:
honnan gondolom hogy nagyképű? :D hmm talán majdnem fellökött a sorok között és még csak annyit sem mondott hogy bocs.. ott vihorásztak a barátnőjével és mindenkire lenézően nézett - na ennyi indok elég?
2011. máj. 29. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!