Ez szerintem rohadt undorító. Ti láttatok már ilyet?
szerintem ha rendes lennél, akkor nem írnád ki itt a kérdést, és beszélnéd ki, hanem ha van is véleményed, nem kell mindig kinyílvánítani...mindenki követhet el sminkhibákat, vagy túlzásba vihet dolgokat, amiről azt gondolja jó, de majd látja ő is, ha nem jó...
te talán még nem csináltál ilyet?nem követtél el pl. sminkhibát?jól esett volna, ha ezért kinevetnek?gondolom nem:)
az egy dolog ha bunkó volt, az az ő gondja, őt minősíti, de éppen ezért te ne legyél ilyen:)
most ezeket nem leszólásként írtam, ne úgy vedd...csak néha bele kell gondolni, mit érezhet a másik ember:)
A te helyedben odamentem volna, és direkt kedvesen megmondtam volna neki, hogy: Bocsi, ne haragudj..valami folyik az arcodról, adjak egy zsebkendőt esetleg?
Aztán vihoghatott volna tovább a barátnőivel:D:D:D
Ugyanmár, ne legyetek álszentek! Ne mondjátok, hogy soha nem kritizáltátok valakinek a külsejét a háta mögött. Nem a barátnőjét "beszéli ki", hanem egy vadidegen embert, aki ráadásul még bunkó is volt.
Amúgy én is láttam már hasonlóan szép bőrű hölgyet. Igazából azt csinál amit akar, de önkritikája és ízlése biztosan nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!