Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez szerintem rohadt undorító....

Ez szerintem rohadt undorító. Ti láttatok már ilyet?

Figyelt kérdés
Tegnap az Aréna plázában voltam pont betévedtem a pimkie-be és ott volt egy csaj kb velem egyidős lehetett (16 vagyok) a csaj feketére volt szolizva de a szó szoros értelmébe és valami folyt le az arcáról nemtudom mi volt az barnító vagy alapozó de rohadt undorító volt és még nagyképű is a kis nyomorék. szerintem ez szánalom a javából, ti láttatok már ilyet? ezt a jelenséget minek nevezik? xDDD
2011. máj. 29. 14:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
pfuujj de utalom az ilyeneket, neznenek eloszor tukorbe ,aztan nezzek le a masikat
2011. máj. 29. 16:41
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

szerintem ha rendes lennél, akkor nem írnád ki itt a kérdést, és beszélnéd ki, hanem ha van is véleményed, nem kell mindig kinyílvánítani...mindenki követhet el sminkhibákat, vagy túlzásba vihet dolgokat, amiről azt gondolja jó, de majd látja ő is, ha nem jó...

te talán még nem csináltál ilyet?nem követtél el pl. sminkhibát?jól esett volna, ha ezért kinevetnek?gondolom nem:)

az egy dolog ha bunkó volt, az az ő gondja, őt minősíti, de éppen ezért te ne legyél ilyen:)

most ezeket nem leszólásként írtam, ne úgy vedd...csak néha bele kell gondolni, mit érezhet a másik ember:)

2011. máj. 29. 17:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ha nagyképű, bunkó volt, akkor oké, hogy az nem szép dolog, az ilyen embereket én sem kedvelem, de nem kell ezen így felháborodni, ne foglalkozz vele:)
2011. máj. 29. 17:16
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

A te helyedben odamentem volna, és direkt kedvesen megmondtam volna neki, hogy: Bocsi, ne haragudj..valami folyik az arcodról, adjak egy zsebkendőt esetleg?

Aztán vihoghatott volna tovább a barátnőivel:D:D:D

2011. máj. 29. 17:33
 15/19 A kérdező kommentje:
ja a zsepis az jó ötlet lett volna :D abszolút félreértettetek akik engem kezdtek el támadni :) pont ezért tettem ki ezt a kérdést egy anonim oldalra ahol senki nem ismer senkit és szimplán véleményeket vártam hogy ti láttatok-e már ilyet :D szerintem nem nagy cucc mert senki sem ismeri a csajt nem tudjuk a nevét szóval nem éri őt bántás emiatt. ( egyébként ez nem egy egyszerű sminkbaki volt... nagyon durva volt szemtől szembe higyjétek el!)
2011. máj. 29. 20:29
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Ugyanmár, ne legyetek álszentek! Ne mondjátok, hogy soha nem kritizáltátok valakinek a külsejét a háta mögött. Nem a barátnőjét "beszéli ki", hanem egy vadidegen embert, aki ráadásul még bunkó is volt.

Amúgy én is láttam már hasonlóan szép bőrű hölgyet. Igazából azt csinál amit akar, de önkritikája és ízlése biztosan nincsen.

2011. máj. 29. 21:34
 17/19 anonim ***** válasza:
bőrrákbébi
2011. máj. 30. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:
szerintem az egész szituáció a barátnőit minősíti leginkább, hogy nem szóltak a lánynak, hogy valami rohadtul nem stimmel a fejével..
2011. jún. 1. 13:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Persze sok ilyen van:D de ilyen melegben minek alapozó:S
2011. jún. 2. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!