Mennyit vagytok hajlandóak fizetni egy ruháért?
Cipőért bármennyit, legalább 10000€ értékben van cipőm itthon.
Kabát max 2-3000€.
Poló 2-300€
Pulóver 4-500€
Nadrág 2-300€.
22F,
Igen magamnak veszem, saját keresetből mert ahelyett, hogy itt siránkozék, hogy milyen szar az élet inkább tettem ellene hogy az enyém ne legyen az.
67% ezt én sem értem, miért pontozzák le...Egy sima túracipő, bakancs belekerül alsó hangon 30-50 ezer forintba (szeretek túrázni).
Amúgy én úgy vásárolok, ahogy éppen anyagi helyzetem megengedi, volt, hogy outletben, turkálóban (viszont szerintem a turkáló veszélyes, mivel olcsónak tűnik így az ember képes több hülyeséget megvenni), és van hogy leárazásnál, de van amikor bizonyos típusú ruhát, cipőt teljes áron veszek meg, mivel nincsen leárazás, stb.
Ha találnék olyan ruhadarabot, ami tényleg 100%-ban olyan, mintha az utolsó részletéig én találtam volna ki magamnak, "erről álmodtam egész életemben", akkor hajlandó lennék érte nagyon sokat fizetni, sőt, hálából szívesen fizetnék még azon felül is.
Csak ahhoz előbb a ruhatervezőknek is bele kéne tudni 100%-osan találniuk az ízlésembe. Hiába van a sok méregdrága bolt, a márkanevek, meg a sok nulla utána, ha egyszer olyan kényes a szépérzékem. Nem vagyok egy milliomos, de ritka dolog, hogy egyáltalán megnézzek egy árcédulát... mivel nálam már előbb elbukik a történet.
Egy egybe ruháért max 10.000
Egy felsőért max 2-3.000
Kabátért max 20-30.000
Csizmáért max 10-15.000
Slipon, szandik, papucsok 3-6.000
Nadrágért 8-10.000.
Én a mennyiségre megyek imádom a ruhákat rengeteg ruhám, cipőm van. Jobban érzem így magam minthogy megveszek 7.000 ért egy felsőt csak mert retro vagy mango meg stb. 7000- ért veszek magamnak máshol inkább 3 ugyanolyan kaliberűt amire nincs ráírva, hogy retro. Kutyát sem érdekli. Egyedül különleges amnesia ruhákra, felsőkre szoktam áldozni de nagy ritkán csak.
Nadrágot, felsőket, pulcsikat általában 10-ért veszek,ruhákat kb 15-20-ért.
Kabátokat 20-40 között, nyári cipőket 10-20 között, télieket 20-30-ért. (ezekhez az összegekhez mondjuk max +50%-ot vagyok hajlandó hozzátenni, ha nagyon nagyon tetszik az adott darab)
Persze ha találok olcsóbban olyat, aminek a minőségét elfogadhatónak tartom, az sose baj :) de általában ezek az ársávok válnak be. (Persze sokszor tetszenek ennél drágább dolgok, de egyelőre még nem tartok ott. Majd! :) )
Ja melltartót úgy 6k (20 euro) körül szoktam venni. Bugyit meg 600 ft (2 euro) körül,legdrágább bugyim 1800 ft (6 euro).
Van Calvin Klein os melltartóm,amit kaptam :) és az nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!