Mik azok a szerintetek undorító, ízléstelen ruhák/cipők/kiegészítők, amikhez valamiért mégis vonzódtok (és esetleg hajlandóak is vagytok hordani)?
Figyelt kérdés
Az is érdekel, hogy mi tetszik abból, ami a nagyátlag szerint ízlésficam!2014. nov. 27. 14:43
1/8 anonim válasza:
Cowgirl csizma. A nagy átlagnak nem tetszik, én mégis imádom
3/8 anonim válasza:
Én a köldökpiercinggel vagyok így...egyszerűen undorodom tőle, mert vékony felette a bőr, és ki fog kopni és kiszakad és mindenbe beleakad...és mégis van nekem is...xD (mondjuk a microdermal és szemöldök piercingekkel is így vagyok meg az ajkON átszúrttal - imádom a szájhangsúlyos sminkeket, el se tudom képzelni, hogy bírnám ki rúzs/szájfény nélkül...)
De egyébként úgy általánosságban szerintem a piercingektől sokan undorodnak (mint írtam, néhánytól még én is), de én imádom őket...az kiegészítőnek számít?:D
4/8 anonim válasza:
Leggings...és vékony se vagyok.
De mellesleg babát is várok és kismamanacit nem fogok venni erre a kis időre ami még hátra van.
6/8 anonim válasza:
Nekem is leggings, mondjuk nekem jó alakom van, de akkor is... Utcára nem szoktam felvenni nadrágként, de koliban (egyetemi koli) simán abban mászkálok + UGG csizma, mert tök kényelmes, de ronda. (22L)
7/8 anonim válasza:
térdig érő cicanadrág,pláne,ha színes is
undorító,de imádom!:D
8/8 anonim válasza:
szäros gumicsizma. Undorító, ronda de hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!