Miért mondja mindenki, hogy egy pasin egy rózsaszín felső bu. Zis, mkeg ízléstelen, meg fúj, amikor mégis minden ilyen pasit jó nőkkel látok kézenfogva sétálni meg ölelkezni-csókolózni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 18:46
1/11 anonim válasza:
A jó pasikon jól áll, tudni kell viselni.
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor ez megint egy olyan dolog, hogy a legtöbb nő nyilvánosan fujjolja, de amúgy meg menőnek tartják?
2014. jún. 27. 18:55
4/11 anonim válasza:
Csak s**r alakok vesznek fel olyan b**i színes s***t... ezek a páwa meg swag keverék férgek. A hozzá tartozó kislányok se különbek, erre mondják, hogy a zsák megtalálj a foltját.
5/11 anonim válasza:
Nem. Ez nem b*zis, hanem durván az jön le belőle, hogy az illető vagy metroszexuális olyan szinten, hogy akár már nő is lehetne, vagy pedig olyan durván egoista, hogy azt képzeli, férfi létére neki a női színek is jól állnak.
Az ilyen férfivel is csak hasonló színtű nők járnak.
És igen, fúj.
6/11 anonim válasza:
4-es, nem ők hordanak ilyet. Én inkább felnőtt férfiakon szoktam látni... 25-40 között.
7/11 anonim válasza:
5.-nek van igaza
Meg persze ezek azt hiszik,hogy milyen jó pasik..,közben pedig mind undorító
8/11 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy tényleg b*zik és a csaj csak barát, és bohóckodnak mint két csaj?:D
Egyébként ez a divat, van akinek jól áll, az a kevesebb
9/11 anonim válasza:
Én azokon az állatfajtákon szoktam látni, amiket írtam. Bárhogy is legyen ez mindenképpen rossz.
10/11 anonim válasza:
Hát van olyan Saxoo ingem, ami halvány rózsaszín, és az minden, csak nem b"zis. Viszont az ilyen UV rózsaszínű felsők tényleg hányások, az senkinek sem áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!