Milyen télikabátot vegyek, ami MELEG, mégis nőies és divatos, meg persze jó minőségű?
A technikai kabátokat nézegetem, vannak köztük elég csinosak.
A Moncler (utánzattal) is szemezek, olyan van valakinek? Mi a vélemény, elégedett vagy vele?
Hát, ezek pont nem túl nőiesek. Ez a pufidzseki típus csak és kizárólag csontsováyn alkaton mutat valahogy, de még azon is formátlan. Ettől rosszabb már csak a parka, mert annak még döglött katonaizöld színe is van.
Én egy jófajta posztókabátot javasolnék, ha lehet A vonalút, ami derékban szűkített. Vagy ha kicsit többet mersz, akkor műszörme, valami jó puha típusból.
Szerintem egyik sem nőies az általad választottak közül. A technikai kabátok inkább sportos uniszex, sí dzsekik, a Moncler ugyan divatos, de ez a műanyag steppelt kabát fazon szerintem nem nőies.
Én egy jóféle szövetkabátot ajánlanék neked. Vannak olyan szövetek, amik vastagon béleltek és nagyon csinosak is.
Köszi, de szövetkabátban nem létezik annyira meleg, amiben ne fáznék :)
Ráadásul nem is illik annyira a stílusomhoz, én inkább lazán szeretek öltözködni. Na meg a gyerekek miatt sem praktikus egy csak vegyileg tisztítható kabát...
Persze, ha kiskosztümben járnék tűsarkúval, akkor csakis a szövetkabát jöhetne szóba.
Szerintem nagyon is csinosak a Moncler kabátok, mégis mi a nem nőies benne?
Egy férfin azért elég hülyén mutatna :)
A szabásával van a baj, ezek a hurkák mindenkiből Michelin figurát varázsolnak.
Oké, akkor nem szövet. Mit szólnál egy bőr vagy műbőr kabáthoz? Vagy ugyanez, csak a bozalmas szumóhurkák nélkül? Lehet PVC is. Azon se megy át a szél, és ha jól bélelt akkor nagyon meleg.
Vagy ha már mindenképp hurkák, akkor legalább hosszantiak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!