Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Miért csak alfahímekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért csak alfahímekkel vagytok hajlandóak összejönni?

Figyelt kérdés
Mi a baj a bétahímekkel? Miért csak akkor lesz vonzó a szemetekben, mikor az alfától már vannak gyerekeitek?
2017. szept. 2. 15:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

az, hogy a béta fejet hajt, segget nyal, és könnyen formálható. Legalábbis nekem mindenki, akit eddig bétának tartottam, egy jellegtelen kis maszat volt, akit még én is félresöprök nőként.

Akinek nincs kerek, megalapozott véleménye, vagy amellett nem tud kiállni határozottan, mégis kulturáltan, az engem nem izgat kicsit sem. Az alfa önálló, nem nekem él, hanem magának, közben engem tisztelve. Jobb esetben, persze, mert nekem az nem lesz soha alfa, akinek nagy a pofája, és a vaginát látja bennem. Az csak egy ripacs béta.

2017. szept. 2. 15:44
 2/19 anonim ***** válasza:
21%
Ezt hiába kérdezed, mert úgyis le fogják tagadni.
2017. szept. 2. 15:46
 3/19 A kérdező kommentje:
1 az alfahímek nem tisztelik a nőket, hiszen egyszerre kapcsolat mellett 2-3 nőt is tartanak. Ettől alfák.
2017. szept. 2. 15:46
 4/19 anonim ***** válasza:
62%

Fejtsd már ki ezt a hülyeséget, hogy alfa béta. Mert itt inkább csak iq gyenge barmokat értenek alatta, amit az éppen aktuális kerdezo irigyek.

Amúgy meg elég magabiztos vagyok magam is. Nem gyereket akartam, hanem tarsat. Nőben sem viselem a rinyagepeket, nem hogy pasibab.

2017. szept. 2. 15:48
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem attól alfák. Az csak járulékos nyereség, hogy minden nő odaveti magát eléjük, ők meg élnek a lehetőséggel. :D Ahhoz előbb fel is kell rájuk figyelni, és akarni kell őket. Engem vonz, ha valaki nem tűnik könnyen betörhetőnek. A béta meg a cseléd és a k.urva férfi megfelelője, gyakorlatilag az autonómiája nulla, annyira beleszopódik abba, hogy másoknak megfeleljen, és bevágódjon náluk.
2017. szept. 2. 15:49
 6/19 A kérdező kommentje:
5 el vagy tévedve, az alfákkal szexelnek a nők WC-kben 20 perc ismertség után, tehát pont ők "könnyen betörhetők".
2017. szept. 2. 15:54
 7/19 anonim ***** válasza:
23%
Mi a halál az a bétahím? Van alfa béta gamma delta epszilon dzéta éta......omega hím is? A nők szeretik, ha uralva vannak. Szeretik, ha egy határozott párjuk van, aki vezeti/birtokolja őket. Aki túl kedves, az sok csaj számára nem vonzó. Nem véletlen az az ovis hajhúzogatósdi. A csajokat tudni kell bizonyos kereteken belül ugratni, szivatni..., ez tetszik nekik általában. Egyszerűen az ilyen férfi mellett képesek biztos jövőt látni, és ugye tudjuk, hogy a csajok a jövőben élnek. Nem azt nézik, hogy te jelenleg milyen vagy, mit dolgozol.. hanem, hogy ahol tartasz, abból lehet-e belőled több, olyan ami nekik imponáló. Az ilyen határozott alfa általában kiharcolja magának munkahelyén a jobb pozíciót, többet keres, jobb jövőkép a csaj szerint.
2017. szept. 2. 15:54
 8/19 anonim ***** válasza:
65%
Attól, hogy szexel valakivel, nem betörhető. A papucs betörhető, aki hagyja elnyomni a véleményét, egyből belevág egy párkapcsolatba, semmi flörtölgetés meg ismerkedés, olyan könnyen nyert ügy. Könnyen elköteleződik, meg sem kell magad erőltetni, hogy veled maradjon, mert egy csicska.
2017. szept. 2. 16:00
 9/19 A kérdező kommentje:

8 tehát ez a 2 véglet van?

2-3 nő egyszerre, és papucs?

2017. szept. 2. 16:03
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Mi ez az alfa és béta? Iskolás koromban csak a sokszögek szögeit jelöltük így... Embereket így skatulyázni dedós viselkedés. Valaki vagy vonzó számomra vagy nem, és lehet, hogy aki számomra vonzó, az másnak nem az, és aki nekem nem vonzó, az lehet, hogy egy barátnőmnek álompasi.
2017. szept. 2. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!