Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Miért csak alfahímekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért csak alfahímekkel vagytok hajlandóak összejönni?

Figyelt kérdés
Mi a baj a bétahímekkel? Miért csak akkor lesz vonzó a szemetekben, mikor az alfától már vannak gyerekeitek?
2017. szept. 2. 15:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Te mondtál kategóriákat, bässzalak meg. :D Ha az alfát kell a bétával összevetni, ez a két véglet van. Majd ha kihúzod a seggedből a fejed és elismered, hogy nincs alfa meg béta pasi, hanem egyén-helyzet-és csomó minden függő, akkor beszélhetünk az átmenetekről is.
2017. szept. 2. 16:11
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Alfa pont nem bszik a vécében, meg tart háremet.

Alfa az, aki magabiztos, kiáll önmagáért és másokért, becsületes, tisztességes, őszinte. Igazi férfi.

Akikről beszélsz, hímringyók.

2017. szept. 2. 16:13
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Mindig annyira kiábrándító, amikor a férfiak kutyahierarchiába pakolgatják magukat...
2017. szept. 2. 16:19
 14/19 anonim ***** válasza:
42%
#12: így van. szívemből szóltál. Egy igazi "alfa" tesz a családjáért, környezetet, megbízható. A suttyó diszkó fiúk nem alfak, han3m nevetségesek.
2017. szept. 2. 16:51
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
pont hogy nekem az átlagos pasik is tetszenek, sose randiztam alfahímekkel
2017. szept. 2. 16:58
 16/19 anonim ***** válasza:
46%

Ez megint csak egy lúzer, magányos pasi kifogása aki túl sok Éjjel-nappal budapestet nézett....

Azzal jövünk össze, aki 1. nyilván valamilyen szintű fizikai vonzalmat is kivált belőlünk (tehát mondjuk nem egy igénytelen, bunkó suttyó). 2. Aki legalább minimálisan képes jelezni felénk, hogy akar valamit, nem várja el, hogy én szedjem fel őt. 3. Aki valamilyen szintű erőfeszítést képes beletenni a kapcsolatba, nem várja el, hogy a s.gge is ki legyen nyalva.

Hagyjuk már ezt az "összefekszik 20 perc után a wc-ben" hülyeséget... Ilyet a 16 éves kislányok meg ribik csinálnak. Ne keverjük már össze a kislányok szexuális kirohanásait, meg az értelmes társkeresést meg párkapcsolatot. Most az érdekel, hogy miért nem fekszik le veled senki, vagy az, hogy miért nem találsz kapcsolatot? Mert nem mindegy, hogy műkörmös, műcicis ribikét kresel magad mellé, vagy igazi nőt. De ahogy látom fogalmad sincs nő és nő közötti különbségekről.

2017. szept. 2. 17:40
 17/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ez neked az alfahím.

Egyszerűen hülye vagy.

2017. szept. 2. 17:53
 18/19 anonim ***** válasza:
De most neked mi a bajod? Farkasfalkába vágysz vagy miafszom?
2017. szept. 2. 22:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem vonzanak azok a pasik, akiket te "alfahím" alatt értesz, viszont olyannal meg 1000%, hogy soha nem jönnék össze, aki ezen az alfahím-bétahím témán rugózik, egyáltalán komolyan használja ezeket a kifejezéseket. Köszönöm, én nem valami elcseszett farkasfalka tagja vagyok.

Hála a jó égnek még vannak normális férfiak, akik nem kategorizálják magukat meg másokat mániákusan, ilyennel "vagyok hajlandó" összejönni.

2017. szept. 4. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!