Mennyit vagytok hajlandóak tenni a jó külsőért?
Nekem ahhoz, hogy szép legyek, magamnak is, kell:
-egy orrplasztika
-búrtisztítás céljából kozmetikushoz való járás havi szinten
-fogszabi
-napi rendszeres testmozgás, pilates gyakorlatok
-vigyázni az étrendre
Ezeket mind csinálom, a fogszabi most fog felkerülni, magam dolgoztam meg a pénzért érte, és még az orrplasztikára gyűjtök. Ha az is meglesz, az maga lesz a tökély, számomra. Ti mennyit "küzdetek", akár napról napra, hogy tetsszetek magatoknak?
dúsabb,egészségesebb és hosszabb hajat szeretnék. De sajnos ez nem kivitelezhető...:D
19l
Festetem a hajam, ápolom, sminkelem magam minden nap(nem túlzásba), vigyázok az alakomra, igényesen, stílusosan öltözködök, és összeválogatom az egymáshoz illő dolgokat.
Szeretnék kontaktlencsét, mivel szemüveges vagyok. Viszont nem állandó használatra, hanem eltérő színűt mint a szemem :D Szeretnék gyorsan hosszú hajat, ezért mindent megteszek.
Kb. ennyi egyelőre.
Másfél havonta hajfestés, naponta sminkelek, sokat mozgok, viszont rengeteget és nem egészségesen táplálkozom. Erre nagyon kellene ügyelnem! A bőrömmel nem vagyok elégedett, sok bajom van vele, még a napi tisztítás is szinte kevés :/ Hajammal sokat foglalkozom, meg is van az eredmény.
Nem adnám plasztikára a fejem, bár vannak hibáim (fül és mellkas), de én már megbékéltem vele. Rosszabb is lehetne :D
Kezdeném azzal, mi az, amit NEM teszek meg, ez pedig a rendszeres testmozgás. Sajnos piknikus alkat vagyok, és rendszeresen kéne sportolnom, de valahogy mindig abbahagyom. Sajnos rohadt lusta vagyok. De ezt próbálom ellensúlyozni azzal, hogy próbálok minél egészségesebben étkezni: rendszeres gyümi- és zöldségfogyasztás (ha napi 5x nem is, de minél többet), a megfelelő mennyiségű víz, minél kevesebb "szemét" kaja (chips és gyorséttermi kaja teljesen száműzve, csoki néha elcsábít, szénsavas löttyök kb szökőévente).
Amit megteszek, jóval kevesebb erőfeszítésbe kerül, mint a sport, de számomra jóval kényelmesebb:) Minden reggel sminkelek, nem vakotlatszerűen, igényesen - az átlagosat szebbé tenni, a szépet még szebbé! A hajamat mindig megcsinálom, kontyba, fonatba, kivasalom, beszárítom, a lényeg, hogy szép legyen, és sosem zsíros. Rengeteg ruhát veszek (saját pénzből), amik kiemelik, amit kell, takarják, amit nem.
Leszoktam a cigiről, azóta jobb a közérzetem, a bőröm pedig összehasonlíthatatlanul jobb állapotban van, és a fogaim is fehéredtek; valamint leszoktam a körömrágásról, azóta megerősödtek, és szép hosszúra megnőnek, imádom festegetni, díszíteni a körmeimet. A kezemre amúgy is igényes vagyok/kell lennem, mert ekcémás vagyok, és ha nem kenem speckó krémmel, húsig bereped.
Rendszeresen radírozom a testem és az arcom, különböző krémekkel teszem puhábbá, pakolásokat használok, arcszaunázok...
Igazából elégedett vagyok magammal, főleg, ha látom a fiatalkori képeimet, micsoda kis béka voltam. A testalkatom szerencsés, ha nem lennék hízékony, csodás alkatom lenne, de így sem nézek ki rosszul, nem panaszkodok, de örülnék, ha a fogyihoz lenne annyi önerőm, mint amennyi a cigiről való leszokáshoz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!