Mennyit vagytok hajlandóak fizetni egy ruháért?
Passz, szerintem a legdrágább cuccom egy 20ezres télikabát,de hát azt nem egy évre veszi az ember. Egy farmerért kb 7-8at fizetnék ki, felsőért 5öt, kivéve ha valami ünnepi, elegáns ruha, az mindig drága. Csizmát olyan 15körül szoktam találni kb 2 évente...
Hát nem tudom, persze, néha elgondolkozom,kellett e ez meg az,.de nem azért dolgozom, hogy ne vegyek pár dolgot néha 😊
Amúgy szoktam turiba is járni, ott is olyan jó, márkás, alig használt ruhákat lehet beszerezni, hogy csak na
Általába polót 3000 ft(10 euro) körül veszek/veszünk.
Egyberuhát pedig 5000 ft(15-18 euro) körül veszek.
Kabátot 12000 ft(45 euro)ért vettem, csizmát pedig 35000 ft ért.
Hát én utoljára 20000 forintér vettem felsőt :D
Majd tavasszal akarok 30000-45000 között cipőt venni :)
Harmadik válaszoló vagyok
Engem igazából nem érdekel,hogy mennyibe kerül egy ruha,ha sikerül rá összeszednem a pénzt,akkor megveszem :)
Az álmom egy 600 eurós cipő és ami késik az nem múlik :D
Elég skót vagyok, szinte csak akciós ruhákat veszek meg. Ami hirtelen eszembe jut, mint drágább cucc, az a téli kabátom, amit tavaly vettem és 15.000 körül volt az ára, de tényleg nagyon jó meleg, úgyhogy megérte.
Nadrágot 4000 forint körül szoktam venni, pólót és trikót maximum 2000 forintért, pulcsit sem veszek 4000 fölött. De mivel általában leárazáskor tárazok be, sokszor 1000-2000 körül tudok pulcsikat venni, nadrágokat is vettem már ennyiért.
Ősszel vettem egy Harry Potteres pizsamát, 5000 forint fölött volt, ötször meggondoltam, hogy kiadok-e érte ennyit, de mivel Potterhead vagyok, végül megvettem.
Nadrag 20-30ig
Felso 8k-ig
Kabat 40-ig
Pulcsi 10-15-ig
Én csak akciók alatt szeretek vásárolni, nem akarok ennyit fizetni fast fashion darabokért, nem éri meg. Teljes áron nem is szoktam.
Turiba nagyon szeretek járni, de az túl időigényes.
Most amúgy is fogyózom, azzal motiválom magam, hogy majd a kisebb méretet veszem meg. 😄 úgyhogy mostanában csak kiegészítőket vettem, pl táskákat rendeltem 7€, 40HKN árakon
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!