Lányok, nők, ti milyen parfümöt használtok? Hajlandóak vagytok nagyobb összeget is kiadni egy parfümért a minőségért cserébe, vagy inkább az olcsóbb árkategóriában keresgéltek?
Mexx örök kedvenc:) Szinte mindegyik illata,annyira tartósak hogy nap végén is érzem és igen finom illatuk van. 5-6 ezer ft de általában rossmannban mindig sikerül akciót kifogni és úgy 2500-3000 ft -ért is meg tudom néha venni.
Még kedvenc parfüm naomi campbell at night,de ez gyorsan fogy ahhoz képest hogy ugyanannyiba kerül mint a mexx,valamint versace versace woman ez egy 10-es de mostohatesómtól kaptam ajándékba,magamnak nem vennék ennyiért parfümöt.
Tehát a kérdésedre a válasz,max 5-6 ezer ft amit kiadok egy parfümért.
Én nem voltam parfümös amíg meg nem éreztem a Puma Flowing illatát. Azt az egyet használom tinikorom óta. Bármi mást próbálok az nem megy hozzám.
Nekem kimondottan olyan illat kellett, ami nem hivalkodó, és nem árasztom el a környezetemben. Pont ezt szeretem ebben a parfümben, hogy csak az érzi akkor belép az intim zónámba. (értsd nagyon közel áll hozzám).
Nap végére pedig nem bűzlök tőle.
Finom lágy illata van. Nekem tökéletes. :)
Ha akciós (2-3000 Ft) akkor szoktam venni több üveggel is.
Próbáltam hasonló parfümöt találni, de a legtöbb az irritáló számomra vagy túl erős az illata, vagy émelyítő... pedig szívesen kipróbálnék mást is.
Sose vennék semmilyen parfümöt, feleslegesnek tartom. Szoktam fürödni, nem bűzlök, nincs szükségem rá.
Néha kapok ajándékba egyet, azt elhasználom és kész.
Pink Girl vattacukros:) imadom a bar z illata nagyon tomeny 1x kell fujni garantalom nap vegeig erzed magadon a vattacukor illatot.:)
Puma parfum na igen egyik kedvencem 8000ft vettem 30 ml lila szinu :) kellemes nem olyyan eros illata van
Star Nature 2 db van banan es tutti frutti 1hetig nagyonjovolt de mar emelygek tole olyan eros
Vanilliascukroskaramellas imadom az illatat bar ha reggel befujom magam vele megint jon az emelygo erzes..:/ 2hetig hasznatlmam most szuneteltetem ...:)
Jelenleg van:
Gaga Fame
D&G: The one
5-6 ezret adnék ki én is max parfümért, a the one máshogy került hozzám, mindig lesem az akciókat, meg kuponokat
olcsóbban nem veszek
ma is állt mellettem egy nő, és olyan kellemetlen, szúrós avon parfümös illatot árasztott. az olcsó büdös..egyet fújok mindig a parfümökből, így sokáig elég, 50 % akcióban 6000-ért is be tudsz szerezni felsőkategóriásat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!