Miért szólnak meg a többiek, hogy egyetemre kevés ruhát hordok?
Lol, számítsák ki kombinatorikai tételek segítségével, hogy hányféleképpen variálgatod a ruháid :D aztán rájönnek, hogy nem is olyan kevés az. Sajnos nem mindenkinek telik egy egész gardróbnyi göncre.
Én egyébként pl csak 3 nadrágot, 4-5 pulcsit, kardigánt és mondjuk 6-7 féle felsőt hordok. Mégsem szólt meg soha senki emiatt.
Ezer hasonló kérdést kiirtal már....nem unod?
Amúgy tökmindegy h egyetem vagy tescos bevásárlás.... nem kell a hétköznapokra puccba vágni magad.
De ha téged zavar h kevés a ruhád (inkább téged zavar ez jön le a kerdesekbol) akkor vegyél meg ruhákat aztán fejezd be a sirankozast.
Attól, hogy dolgozni kezdesz, nem fog megváltozni látványosan az ízlésed, öltözködésed. Az nem úgy van, hogy kidobod az addigi ruhákat és veszel teljesen másokat...
Szerintem talán arra céloznak, hogy öt éve ugyanazt a 10 darabot hordod, nyilván már divatjamúltak és kopottak, viseltesek. Folyamatosan frissíteni kellene a ruhatárad.
Minden évben teljesen más ruhákat hordok, amiket 1.évben hordtam rég törölgetőrongyok, a 2.évesek 90%a szintén.
Engem nem zavar, mivel nem ennyi az összruhám, csupán ezeket hordom egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!