Egyetemre jók ezek a ruhanemük?
Szeretek csinosan és nőiesen öltözni. Beszereztem pár ruhát, szóval vettem 1 bordó ujjatlan térdig érő ruhát, amit fekete blézerre gondoltam felvenni, egy bordó hosszúujju ruhát, egy fekete-fehér csíkos hosszúujjú ruhát,szintén fekete-fehér csíkos ruha, csak ez ujjatlan, amit kardigánnal vennék föl, még 1 fekete ujjatlan ruhát, fekete hosszúujjút, 2 fekete szoknya, illetve 3 ponchót, illetve pár hosszúujjú blúz(fekete, sötétzöld, fehér,szürke...)
A ruhák hossza, szinte mindnek majdnem térdig èrő, ezekete venném fel fekete vastagabb harisnyával, illetve van 1 7cm magas sarokkal rendelkező bokacsizmám a Deichmannból, és egy hosszúszárú csizmám.
Ilyen stílusú ruhákat túlzás hordani az egyetemen?
Eddig sima nadrág top kombinációt hordtam, de nem szeretem őket, nem az én stílusom, viszont a többiek nem nagyon hordanak szoknyát.
Végre egy nőies lány, aki nem folyton farmerben van. :)
Bár szerintem a magassarkú, meg a blézer túlzás, kicsit sznobos hatást keltene véleményem szerint. A blúz kardigánnal viszont nagyon csini lenne. :)
Amúgy suliba a szoknya nem mindig praktikus. Mit szólnál egy ilyen nadrághoz (jobbról a 2. bordó színűre gondolok)? [link]
Ebben nagyon nőies lennél, ráadásul kényelmesebb is mint a szoknya...
26/f
Férfiak aztán nagyon tudhatják, hogy milyen kényelmes vagy kényelmes egy szoknya :D
Szerintem a szoknya kényelmesebb, mint egy farmer. Egyberészes ruha meg a legkényelmesebb.
A magassarkút túlzásnak gondolom. Nekem munka miatt időnként kell, és baromi kényelmetlen egész nap abban lenni. De a többi teljesen jó, normális női öltözködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!