Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetemre jók ezek a ruhanemük?

Egyetemre jók ezek a ruhanemük?

Figyelt kérdés

Szeretek csinosan és nőiesen öltözni. Beszereztem pár ruhát, szóval vettem 1 bordó ujjatlan térdig érő ruhát, amit fekete blézerre gondoltam felvenni, egy bordó hosszúujju ruhát, egy fekete-fehér csíkos hosszúujjú ruhát,szintén fekete-fehér csíkos ruha, csak ez ujjatlan, amit kardigánnal vennék föl, még 1 fekete ujjatlan ruhát, fekete hosszúujjút, 2 fekete szoknya, illetve 3 ponchót, illetve pár hosszúujjú blúz(fekete, sötétzöld, fehér,szürke...)

A ruhák hossza, szinte mindnek majdnem térdig èrő, ezekete venném fel fekete vastagabb harisnyával, illetve van 1 7cm magas sarokkal rendelkező bokacsizmám a Deichmannból, és egy hosszúszárú csizmám.

Ilyen stílusú ruhákat túlzás hordani az egyetemen?

Eddig sima nadrág top kombinációt hordtam, de nem szeretem őket, nem az én stílusom, viszont a többiek nem nagyon hordanak szoknyát.

2017. szept. 9. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem túlzás. Én is jobban szeretem a szoknyát, ruhát, mint a nadrágot.
2017. szept. 9. 12:36
 2/9 Sunshinedoll ***** válasza:
87%
Nem túlzás, csak kva felesleges szerintem, suliba mész, nem megbeszélésre, ráadásul ha egész nap órám van meg gyakorlatom, nekem személy szerint nem biztos hogy a magassarkú meg a szoknya a legkényelmesebb, de amiben jól érzed magad, boo.
2017. szept. 9. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Ez egyáltalán nem túlzás, szerintem ez a fajta az igényesebb női öltözködés. Én örülnék is ha több ilyen lányt látnék az egyetemen.
2017. szept. 9. 13:31
 4/9 anonim válasza:
12%

Végre egy nőies lány, aki nem folyton farmerben van. :)

Bár szerintem a magassarkú, meg a blézer túlzás, kicsit sznobos hatást keltene véleményem szerint. A blúz kardigánnal viszont nagyon csini lenne. :)

Amúgy suliba a szoknya nem mindig praktikus. Mit szólnál egy ilyen nadrághoz (jobbról a 2. bordó színűre gondolok)? [link]

Ebben nagyon nőies lennél, ráadásul kényelmesebb is mint a szoknya...

26/f

2017. szept. 9. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Férfiak aztán nagyon tudhatják, hogy milyen kényelmes vagy kényelmes egy szoknya :D

Szerintem a szoknya kényelmesebb, mint egy farmer. Egyberészes ruha meg a legkényelmesebb.

A magassarkút túlzásnak gondolom. Nekem munka miatt időnként kell, és baromi kényelmetlen egész nap abban lenni. De a többi teljesen jó, normális női öltözködés.

2017. szept. 9. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is feleslegesnek tartom. Nálunk nem is szokás nagyon divatolni az egyetemen, néha mikor van valami program, vagy megyünk utána valahova akkor kicsit kiöltözünk.. De inkább a kényelemre megy mindenki, én biztos nem ücsörögnék hatszor másfél órát szűk ruhákban mondjuk. Magassarkút tuti nem vennék fel, mert biztos nem mászok fel benne a másodikon lévő nagy előadóba, ahol aztán még meg kell másznom 600 lépcsőt. Plusz ruhát azért sem vennék fel, mert tuti az első alkalommal beleakadnék valamibe, ha máshol nem akkor odakint szünetekben.
2017. szept. 9. 14:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nekem a szoknya/ruha a kényelmesebb. Amúgy pedig nekünk nincs gyakorlat, csak beülünk előadásokra, szemináriumokra, majd hazamegyünk. Ezeket a cipőket (főleg a magassarkút) pedig azért szeretem, mert tényleg kényelmes ahhoz képest, hogy magas a sarka.
2017. szept. 9. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jók, én is hordok ruhákat, a magassarkú csizma azért nem annyira elegáns, mint egy magassarkú cipő, nem leszel túlöltözve. Én is abban járok, ha hideg van, teljesen kényelmes. Amíg még melegebb van, én testszínű nejlonharisnyát hordanék balerina cipővel, vagy egy kisebb sarkú magassarkúval, szerintem sokkal szebb, mint a vastag harisnyák. Még magas derekú nadrágokat is hordok blúzokkal, az is csinos szerintem.
2017. szept. 9. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljesen jó nőies kifinomult.
2017. szept. 9. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!