Egyetemi gólyabálokra szoktak a lányok nadrágba menni? (leginkább a miskolci egyetemre vagyok kíváncsi, d jöhet a többi is, csak írjátok oda a nevét)
Vannak olyan nadrágos női öltözetek, amik nagyon szépek és alkalomhoz illők tudnak lenni. Egyszer az egyik csajon egy olyan szett volt, hogy passzos, trapéz szabású nadrág + ujjatlan felső, az a fajta, ami melltől nyak fele keskenyedik (nők biztos tudják :-)) az anyaga pedig szürke alapszínű, fehér apró csillámmal mindenhol. Nagyon jól állt neki és kiimondottan nőies volt.
Mondjuk jellegénél fogva egy ilyen szerintem csak bizonyos alkatú nőknek áll jól.
Nem!
Szerintem meg kene adni egy rendezvenynek azt a tiszteletet hogy nem ugy nezel ki mint egy fiu!
A tancnal hogy nez ki ket nadragos ember akinel az egyik feltehetoen lany!
4!
Tenyleg? Nem Mondod..
De itt egy balrol van szo ahol kikene hangsulyozni a noiesseget mert nem egy kozertbe ugrik le valamiert!!
6: azért is írtam korábban, hogy nadrágban is van elegáns.
Attól még nem lesz fiús. Gondolom, nem egy hétköznapi nadrágban vagy farmerben menne.
Van, aki nadrágban is ezerszer csinosabb, mint más valaki szoknyában :)
7!
Olvastad az utannad levo ket hozzaszolot????
Ne csak Engem oktass!
Minden jo erzesu ember egy ilyen rendezvenyre kioltozik!
Operaba sem nadragba mennek a nok kiveve ahogy elottem is irtak ha melegek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!