A joghallgatók milyen öltözékben járnak be az egyetemre?
Figyelt kérdés
Mennyire "kötelező" a szoknya, kosztüm, elegancia?
(jogra fogok menni, a stílusom viszont teljesen hétköznapi farmer-póló, gondolom ennél egy fokkal elegánsabb kell, na de mennyire?
2016. júl. 12. 13:28
1/15 anonim válasza:
Nagyon szigorú a dresszkód, fiúknak sötét öltöny, fehér ing és nyakkendő, nőknek elegáns kosztüm fehér blúzzal.
2/15 anonim válasza:
Dehogyis :D Persze vannak fiúk körében, akik öltönyt vesznek fel, de nem ez a jellemző. A többség teljesen hétköznapi ruhában van, de nem a sportos/ swag tini stílusra gondolok. Lányok kicsit nőiesebben, de nem kosztüm.
4/15 anonim válasza:
Ez aranyos kérdés, felnevettem. :)
Előadásra, gyakorlatra egyáltalán nem kell kiöltözni. Jó, azért ne szakadtan, ápolatlanul menj be az egyetemre, de a farmer, póló összeállítás teljesen megfelelő. Sőt, vizsgaidőszakban az írásbeli vizsgáknál is mindegy lényegében, hogy mit veszel fel, szóval még ott is elmegy a farmer, póló. Egyedül a szóbeli vizsgák azok, ahol a lányoknál a kosztüm, fiúknál pedig az öltöny elvárt. ;)
5/15 anonim válasza:
hát nálunk mindenki teljesen laza volt, ezzel szemben a jogász lányok mindig elegánsan, csinosan, szoknyában jártak suliba.
SZE.
6/15 anonim válasza:
Én is a jogra pályázok, de ebbe még nem nagyon gondoltam bele. Szerintem ennyire nem kell komolyan kiöltözni.
7/15 anonim válasza:
Én közgazdász hallgató vagyok, de egy campuson vagyunk a jogászokkal, szóval tudok nyilatkozni. A legtöbben náluk is és nálunk is teljesen átlagos, hétköznapi ruhában járnak be előadásokra, sőt, írásbeli vizsgákra se szoktunk nagyon kiöltözni. Szóbelire viszont elvárás az elegáns öltözet, vagyis lányoknak fehér ing-szoknya, fiúknak öltöny.
8/15 anonim válasza:
tökmindegy strandpapucs alsónadrággal és akkor se fog senki szólni
9/15 anonim válasza:
Sima utcai ruhában, csak vizsgán kell kiöltözni, ott is csak szóbelin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!