Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Latex nadrágot fiúnak újításké...

Latex nadrágot fiúnak újításként öltözékben?

Figyelt kérdés
Manapság divat a feszülős nadrágok férfiaknál, de a farmer dominál, ez a sláger, de ugyan úgy a latex nadrág miért ne lehetne divat, hisz kényelmes, jól néz ki, nekem bejön, a lánytesómét hordom, ő nem hordja már. Azt mondta, ez olyan mint egy sport naci, sportolók is ilyent hordanak, csak rövidbe, olyan anyagú is, de más is úgy tekint rá, mint egy sport nadrágra akivel beszéltem pár ember.

2015. máj. 31. 20:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
58%
Kényelmes? A latex az GUMI, egyáltalán nem szellőzik, irtó tapadós és olaj/hintőpor nélkül fel sem tudod venni, azonkívül maximum egy sado-mazo partyn nem nézik hülyének az embert benne.
2015. máj. 31. 20:12
 2/27 anonim ***** válasza:
30%
Mert b*zis.
2015. máj. 31. 20:22
 3/27 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam, ezeknek a belseje eltérő, csak kívülről latexes, belül más, nem tudom milyen anyag. Biztos láttál már csajokon így utcán, azok sem ilyen, hogy kellene hozzá síkosító, enyémhez sem kell, de nem is tapadós mert belül más.

Bzis talán azért mellőzik, mert bzis lehet, én nem így gondolom, szerintem a skinny nadrág vagy más is lehet bzis ennyi erővel.

2015. máj. 31. 20:30
 4/27 anonim ***** válasza:
25%
Kit érdekel, hogy te mit gondolsz? Sztálin se gondolta magát rossz embernek...
2015. máj. 31. 21:01
 5/27 anonim ***** válasza:
Ami neked lehet az valami műszálas fényes naci (am iegyként szerintem b...s) és olyan messze áll a latextől mint én az óazték civilizáció kosárfonási szokásaitól.
2015. máj. 31. 21:09
 6/27 A kérdező kommentje:
Sajnálom, a köznyelvben így mondják, nem igaz, hogy nem olvastál még itt hasonló kérdésben vagy láttál utcán ilyenben, azokat mondják latexes leggingsnek ami fényes bőrhatású vagy lakk hatású elől, hátul pedig nem.
2015. máj. 31. 21:13
 7/27 anonim ***** válasza:
20%
még jóízlésű nő sem vesz fel ilyet, nemhogy férfi:o hova fajul a világ?
2015. máj. 31. 21:41
 8/27 anonim ***** válasza:
61%
Én fogékony vagyok újításra a férfi öltözködésben, de ez teljesen kizárt
2015. máj. 31. 22:09
 9/27 anonim ***** válasza:
58%
Hát egészségedre, nekem abszolút nem jön be..egy rocksztárnak a színpadon még oké, de hétköznap inkább vicces.
2015. máj. 31. 22:12
 10/27 anonim ***** válasza:
66%
Én sportoláshoz csak ilyet hordok, nadrágot és felsőt is. :) Jól néz ki és kényelmes. :)
2015. jún. 1. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!