Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Latex nadrágot fiúnak újításké...

Latex nadrágot fiúnak újításként öltözékben?

Figyelt kérdés
Manapság divat a feszülős nadrágok férfiaknál, de a farmer dominál, ez a sláger, de ugyan úgy a latex nadrág miért ne lehetne divat, hisz kényelmes, jól néz ki, nekem bejön, a lánytesómét hordom, ő nem hordja már. Azt mondta, ez olyan mint egy sport naci, sportolók is ilyent hordanak, csak rövidbe, olyan anyagú is, de más is úgy tekint rá, mint egy sport nadrágra akivel beszéltem pár ember.

2015. máj. 31. 20:04
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Örülök azért, hogy más is bevállalja, volt egy hozzászóló de eltűnt, aki nem tartotta a hosszú fajtát utcára, csak sportoláshoz. Szerintem épp, hogy sportoláshoz érdemes a rövidebbet hordani, hisz felesleges hosszú edzéshez stb.

És írta, hogy a csajoknak mennyire tetszene. Hát van sok akinek nem tetszik tapasztalom, de a fiúknak nekem sem tetszik többször az öltözékük.

Aki vesz magának ilyent vagy hasonlót pl spandexet, az könnyen a rabjává válhat, mint én, és mindig ebben akar lenni, mert annyira kényelmes és különleges.

2015. jún. 2. 21:51
 22/27 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a fényes anyagok nőkön sem tetszenek hétköznapi ruhaként. Annyiból jobb mégis egy nőnél a helyzet, hogy ők általában hosszított felsőkkel veszik fel ezeket a nadrágokat, te gondolom nem így teszel. Ráadásul egy ennyire tapadós, vékony anyagból készült nadrág láttatni engedi olyan részleteit a testnek, amit egy utcán, fényes nappal sétáló ember nem biztos, hogy szeretne látni. A farmerek és vastagabb tapadós vászonnadrágok ilyen szempontból jobbak, általában más a kialakításuk a kritikus helyeken, bár erre is van sajnos ellenpélda.

Szóval én hétköznapi utcai viseletként nem igazán tudnám ezt elképzelni. Szerintem is inkább színpadi cucc az ilyen.

2015. okt. 4. 12:57
 23/27 anonim ***** válasza:
Nálunk nem divat, amikor volt a meggings divat, a pasiknak nem jött be, nem lett divat-egyből a melegséggel párosították, nálunk nem menő, de vannak biztos akik hordják, de nem sokan. Ha lenne sztár vagy ismert személy aki felvenné, akkor biztos egyből rákapnának.
2015. okt. 4. 13:03
 24/27 anonim ***** válasza:
Zoliman már anonimként visszatért? :D
2015. okt. 4. 14:33
 25/27 A kérdező kommentje:
Értem, nem jön be másnak, főleg, hogy fényes, pedig divat a passzos skinny nadrágok, abban is van fényesebb anyagú. De divat vagy nem már többen megdicsértek benne, vagy tetszik az embereknek, vagy nagyon nem azt vettem észre.
2015. okt. 4. 14:42
 26/27 A kérdező kommentje:

A szolid stílusra gondolok, nem a magamutogatósra:

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 25. 14:08
 27/27 Magicradio ***** válasza:
Nekem kettő fajta bőrhatású leggingem van és imádom hordani őket. Az alacsonyabb derekú kicsit vastagabb, így télen bombajó. Nagyon nagyon kényelmes és nem csúszik le állandóan. Egész nap rajtam van és nem kell húzogatni szinte sosem. Most akarok valami fényeset. Ami kívül latexes. Láttam már több férfin is. Amúgy meg mindenki azt gondol róla amit akar. Engem nem nagyon izgat, jól érzem magam benne és kész. 36 Férfi
2021. márc. 7. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!