Latex nadrágot fiúnak újításként öltözékben?
Örülök azért, hogy más is bevállalja, volt egy hozzászóló de eltűnt, aki nem tartotta a hosszú fajtát utcára, csak sportoláshoz. Szerintem épp, hogy sportoláshoz érdemes a rövidebbet hordani, hisz felesleges hosszú edzéshez stb.
És írta, hogy a csajoknak mennyire tetszene. Hát van sok akinek nem tetszik tapasztalom, de a fiúknak nekem sem tetszik többször az öltözékük.
Aki vesz magának ilyent vagy hasonlót pl spandexet, az könnyen a rabjává válhat, mint én, és mindig ebben akar lenni, mert annyira kényelmes és különleges.
Nekem ezek a fényes anyagok nőkön sem tetszenek hétköznapi ruhaként. Annyiból jobb mégis egy nőnél a helyzet, hogy ők általában hosszított felsőkkel veszik fel ezeket a nadrágokat, te gondolom nem így teszel. Ráadásul egy ennyire tapadós, vékony anyagból készült nadrág láttatni engedi olyan részleteit a testnek, amit egy utcán, fényes nappal sétáló ember nem biztos, hogy szeretne látni. A farmerek és vastagabb tapadós vászonnadrágok ilyen szempontból jobbak, általában más a kialakításuk a kritikus helyeken, bár erre is van sajnos ellenpélda.
Szóval én hétköznapi utcai viseletként nem igazán tudnám ezt elképzelni. Szerintem is inkább színpadi cucc az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!