Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Latex nadrágot fiúnak újításké...

Latex nadrágot fiúnak újításként öltözékben?

Figyelt kérdés
Manapság divat a feszülős nadrágok férfiaknál, de a farmer dominál, ez a sláger, de ugyan úgy a latex nadrág miért ne lehetne divat, hisz kényelmes, jól néz ki, nekem bejön, a lánytesómét hordom, ő nem hordja már. Azt mondta, ez olyan mint egy sport naci, sportolók is ilyent hordanak, csak rövidbe, olyan anyagú is, de más is úgy tekint rá, mint egy sport nadrágra akivel beszéltem pár ember.

2015. máj. 31. 20:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Én is hordok ilyent gyakran, én is szeretem, igaz, hogy olyan női kissé mert fényes és nylonos, de nekem pont ezért kényelmes, ezért szeretem. Alapjában nem foglalkoznak velem hogy ilyent hordok, csak kevesen tartják homisnak, a legtöbb ismerősöm egyáltalán nem női nacinak tartja, ne törődj vele mit gondolnak, ha jónak tartod az a lényeg.
2015. jún. 1. 09:42
 12/27 anonim ***** válasza:
76%
Ami olyan anyagú, mint egy sportnadrág az NEM latex, de mindegy. A latex az gumi, ahogy az első is írja. A latex az extrafényes és extra tapadós. A sportnadrág anyagnak köze nincs a latexhez, az nejlon. Ebből kifolyólag meg rácuppan és ráolvad az emberre és mivel nem szellőzik rendesen, egészségtelen is. Sportoláshoz oké, mert elvezeti az izzadságot és könnyen szárad, de egész nap műanyagban lenni? A farmer legalább pamutból van.
2015. jún. 1. 16:36
 13/27 A kérdező kommentje:

#11 köszi én is így vélem, hogy akinek bejön az hordhatja bátran, főleg ha leér a felső, hogy ne legyen kirakatba elől-hátul. Én úgy hordom.

#12 Igen nejlonos, de közel sem tapad úgy ahogy gondolod. Nem tudom miért kell ennyire szurkálódnod, latexleggings néven van a köztudatba a nylonos leggins. A farmer sokkal merevebb anyag, nem pamut, hogy lenne már pamut?

2015. jún. 1. 18:44
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

Latex HATÁSÚ leggingként van a köztudatban, nem latex leggingsként, az egy teljesen más dolog. Tudom, hogy mennyire tapadnak az ilyenek, de tapadástól függetlenül az egy nejlontasak, ami nem szellőzik és egész nap viselve marha jót tesz a nemi szerveknek.

"A farmer sokkal merevebb anyag, nem pamut, hogy lenne már pamut?"

Ugye ezt a mondatot nem gondoltad komolyan? Nézted már meg valaha egy normális farmernek az anyagösszetételét? Nem egy mostani vékonyabb, sztreccsesebb divatfarmerét, hanem egy rendes farmerét?

A "cotton" az a pamut, csak egy minimális angoltudás kell hozzá vagy egy netes fordító.

Igen, merevebb, mert sávolykötésű PAMUTBÓL van. Ez a denim nevezetű anyag. Szóval elég nagy hülyeséget mondtál azzal (is), hogy "nem pamut, hogy lenne már pamut?".

2015. jún. 1. 19:13
 15/27 A kérdező kommentje:
Jó hülyeséget írtam na, csak abból indultam ki amik voltak farmereim egyiket se szerettem, pedig volt devergo, lewis gas fajta is, és olcsobbak, itt vannak a szekrénybe csak a helyet foglalják. Amint haza vagy koleszba értem átvettem, akkor még melegítő alsóra, most pedig laggingsre.
2015. jún. 1. 19:59
 16/27 anonim ***** válasza:
69%
Én pont hogy szeretek latex hatású leggingsben lenni, és szerintem pont hogy kényelmes, szellős. Akár egész napra is jó, és szeretek egész nap benne lenni. :) Hiszen sportoláshoz is pont ezért jó, mert elvezeti az izzadságot, és szellőzik is. Az egy dolog, hogy tiszta nejlon az anyaga, de attól még szellőzik. A nejlonharisnya is nejlon, mégis szellőzik, és szintén nagyon kényelmes akár egész nap is. :)
2015. jún. 2. 00:24
 17/27 anonim ***** válasza:
38%

Egy kerdes!

Sokan irtak,hogy nejlon es nem szellozik!

Akkor a kislanyok egesz nap nejlon harisnyaba mit csinalnak??

Ami ugye meg raadasul labfejes azzal szemben amit a kerdezo irt!

Egyebkent csak hajra,viseld nyugodtan,a kenyelmet-praktikat is figyelembe kell venni,ugy ahogy a nok csinaljak!

Oket sem foglalkoztatja ,hogy valami hogy all csak felveszik es kesz!

Ez jo otlet az uncsi szurke ruhaktol tavozni kell es bevinni egy kis ujitast...

2015. jún. 2. 05:02
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Ime egy pelda!

Szharul nez ki,de meg is hordja...

2015. jún. 2. 05:05
 19/27 anonim ***** válasza:
32%

Es ekkora baromsagot irni,hogy noies mert nejlon!

Akkor ne flangasszal nejlonszatyorral se mert noies...

Egy ruhat az alapjan iteljuk meg,hogy melyik nem viselheti,hogy milyen anyagbol keszult??

Akkor a csajok miert vesznek fel ferfias ruhakat?

Ok foglalkoznak ezzel? Lasd. Panama vagy Al Capone kalap,pilota napszemcsi,ferfi bakancs stb.

Mert ok is unjak a megszokottat es a kenyelmet is szamba veszik!

(Johet a lepontozas) !

2015. jún. 2. 05:15
 20/27 anonim ***** válasza:
36%
Hát azért nem olyan mint a nylonharisnya, ez nem teljesen nylonos és én is egész nap hordom, tényleg jó és kényelmes és csak a bunkók néznek benne búzának, és a kamasz hülyegyerekek, persze lehet rövid felsővel tangával hordani, magamutogatásként, de nekem nem ez a célom, férfi póló, pulóverek is sok simán leér elől, hátul.
2015. jún. 2. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!