Miért lett a legtöbb lány kiábrándító alvó
öltözékben?
Figyelt kérdés
Miért kell gusztustalan pizsamát vagy bugyi-pólót hordani? Teljesen elvesztették a nőiességüket? Miért nem lehet nőiesnek lenni, és felvenni egy szép hálóinget? Rengeteg lányt dobtam már ki azért, mert igénytelen volt az ágyban.
eleinte szerintem fontos, hogy nőként egy kapcoslatban bevessem az összes nőiességemet. szép fehérnemű, ápoltság, stb.. aztán ha már eltelik 1-2 hónap, akkor kicsit ezek lazulnak (NEM olyanokra gondolok, hogy zsíros haj, koszos körmök, lyukas ruhák.. egy magára valamit is adó nő szerintem ezeket természetesnek veszi), amikor már ledőlt az a kínos fal, el mered magad engedni a másik előtt. olyankor már pl a pizsinél szerintem tökmindegy.. az legyen a legnagyobb gond. ha meg csak emiatt dobtad a lányt, akkor sajnálom, de szerintem túl nagy elvárásaid vannak. egy nő is emberből van, és a csinos hálóing vagy nem tudom, valakinek nem túl kényelmes. szerintem nem itt dől el a kapcsolat.
2015. szept. 18. 22:30
2/40 anonim válasza:
Miért számit ennyire, hogy ki miben alszik? Vannak ennél fontosabb szempontok is.
2015. szept. 18. 22:31
3/40 A kérdező kommentje:
1: nagyon szimpatikus a hozzászólásod.:)
2: Nem teljesen, de végülis mégis. Édesanyám mindig hálóingben aludt, és úgy láttam őt, mint a nő. Lapozgattam akkoriban régebbi újságokat, és mindenhol hálóinges igazi nők voltak. Valahogy nem nagyon tudná megengedni magának egy érzéki nő szerintem, hogy ne érezze magát nőnek az ágyban. Nem gond a bugyi-póló és pizsama, ha van hálóing is, akkor ott van a természetében ez az érzékiség, nőiesség. Csak legyen. Szerintem mutatja a jellemet nagyon.
2015. szept. 18. 22:54
4/40 anonim válasza:
Kedves kérdező,előre is bocs az őszinteségért! Olyan kényes vagy,hogy az már fáj. Attól még egy nő nőies tud lenni,hogy pizsamában,bugyiban és pólóban alszik-e. A nőiesség és nőies viselkedés nem ebből áll. Az igényesség sem ott kezdődik,hogy hálóinget visel vagy pizsamát. Ezek szerint pedig te egy kicsit sem értékelted azokat a lányokat,akikkel együtt voltál,felszínes vagy nem is kicsit.
2015. szept. 18. 22:55
5/40 anonim válasza:
Szerencsések a lányok akiket kidobtál emiatt, nem kell egy felszínes emberrel együtt lenniük.
Én szeretem a hálóingeket, de amiket boltban kapni a legtöbb helyen azok valami rettenetesek, vagy kényelmetlen vagy rossz anyagú, vagy épp öregmamis vagy pont ízléstelen/átlátszó. Normálisat találni szinte már lehetetlen. Hidegben meg sose vennék fel hálóinget mert megfázok benne. De szerencsére a barátomnak mindenben tetszek. Még a cicás gyerekes pizsimben is. Ami mellesleg nagyon jó meleg, azért vettem. Ha neked igénytelen egy nő attól hogy nem hálóingben van, akkor ott veled van a gond.
2015. szept. 18. 23:27
6/40 anonim válasza:
szerintem is szar a hálóing. hűvösebb időben ugye szóba se jöhet, mert megfagyok benne, és amúgy is kényelmetlen hogy alvás közben forgolódva teljesen felcsúszik. egyszerűen nem praktikus. a pénzemnek is van jobb helye, minthogy szép hálóingeket vegyek. de nem is ez a lényeg. nem tudom minek kell ekkora feneket keríteni ennek. ha alszol úgysem látod hogy miben van, mert alszol. :D elég nyomorék vagy, ha neked ez kiábrándító. ez még rosszabb, gyerekesebb mint akinek az nem tetszik, hogy a lányok is kakálnak. :D
2015. szept. 19. 00:23
7/40 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veled. Én sem értem egyes nőket komolyan, ha egyedül alszom és nőies hálóinget választok, nem pólót, stb. Így érzem jól magam.
2015. szept. 19. 04:30
8/40 anonim válasza:
nem mindegy, hogy miben alszik? gratulálok, ha emiatt dobsz valakit. nem a hálóingtől lesz valaki nőies, lehet valaki csipkés hálóingben is egy trampli, de sima pólóban is érzéki, nőies. én pólóban és rövidnaciban vagy bugyiban alszom, egyik sem csúnya, vagy igénytelen, de nekem ezek sokkal kényelmesebbek, mint a hálóing és alvásnál ugyebár a kényelem az első és nem az, hogy a pasinak van valami beteges berögződés az agyában és annak megfeleljek. jó hogy nem már azt szeretnéd, hogy sminkben, belőtt frizurával aludjunk..
2015. szept. 19. 08:21
9/40 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Bocsi, de én kiröhöglek! A pasim nekem azt mondta, inkább feküdjek mellette meztelenül. Ő a testemet akarja érezni és nem a ruhadarabot!
Erről csak ennyit!
Egyébként, ha neked ennyire számít, hogy miben alszik egy nő melletted és képes vagy emiatt dobni, akkor keress egy olyan kaliberű nőt, mint az anyukád!
Minden nő egyéni, és ne az anyukádhoz mérd őket!
Ebből is látszik, hogy anyuci pici fiacskája vagy!
Egyébként NE A MÚLTBAN ÉLJ, HANEM A JELENBEN!!!
2015. szept. 19. 08:57
10/40 anonim válasza:
Én a barátom régi boxeralsójában és kinyúlt pólójában alszom. Nem csak akkor, amikor egyedül vagyok, akkor is, amikor együtt vagyunk. És nem érzem magam sem nőietlennek, sem igénytelennek. Régen rossz, amikor valaki attól "nő", hogy felvesz egy poliészter-csipkés förtelmet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!