Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kiábrándító ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kiábrándító ha egy lány szilikon mellet csináltat 40kg fogyás után?

Figyelt kérdés

Sok férfi szerint undorító, r**ancos stb.. én csak normális melleket szeretnék ami nem ér le bokáig.

Nem labda méretű kell.

Mi a véleményetek? Van tapasztalatotok szilikon mellű lánnyal?

18L

2015. szept. 13. 10:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem lufit rakat hanem esztétikus méretűt (például ismertem egy vékony lányt aki 200 köbcentit rakatott) ami természetes hatású az totál rendben van. De ami lufi és látszik hogy "ki van tömve" az nem tetszik. 25/F
2015. szept. 13. 10:46
 2/14 anonim ***** válasza:
7%
18 éves vagy, a bőröd magától is húzódni fog valamennyit, hagyj időt, ekkora fogyás után kell. Közben sportolj, súlyzózz stb. Pár hónap múlva, ha még mindig fenn áll a probléma, akkor testalkatodnak megfelelő méretbenn nem gáz.
2015. szept. 13. 10:54
 3/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem használható semmire, az a baj vele... csókolgatom, de kb annyi hatása van, mintha egy kakaós zacskót....
2015. szept. 13. 11:33
 4/14 A kérdező kommentje:

Ilyet szeretnék:

[link]

2.válaszoló

Ezen a sport már nem változtat. Olyan formára, tapintásra mint egy telesz*rt harisnya :/

2015. szept. 13. 12:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtudom... én azért kíváncsi lennék a mostani állapotára is, mert a lányok képesek eltúlozni a dolgokat. Az én barátnőm is fogyott és neki is egy picit megereszkedett emiatt de szerintem még pont jó volt. Nem kell mindenkinek golyó mell. Ez egy hülyeség. Amit kitettél képet ott például az előtte sem gáz, csak kisebb. Ez egyszerű nagyobbítás. Ha ennyire gázosnak érzed a dolgot akkor beszélgess egy dokival, szerintem van erre jobb megoldás is mint a szike elég sok dolgot tud már az orvostudomány, vannak mindenféle kenőcsök is amik sokat segíthetnek meg talán tabletták is... szerintem egy normális melltartó is sokat segíthet ami rendesen tartja és emiatt tud a bőröd összébb húzódni. Miért kell mindjárt a legbrutálisabb beavatkozásra gondolni?
2015. szept. 13. 12:18
 6/14 omba ***** válasza:
27%

Szeretnél egy olyan pasit, akinek a farka helyett vibrátora volna?

Szerintem a szilikon cici valami ilyesmi

2015. szept. 13. 14:20
 7/14 A kérdező kommentje:

5.

Ha rendbejön a netembkeresek képet.

Utolsó

Ha valami miatt elvesztenéd (ahogy te mondod)a farkad felét, eldeformálódna és meglehetne csináltatni, te nem csinálnád meg? Inkább lennél elégedettlen és tűrnéd a megalázást? :)

2015. szept. 13. 14:43
 8/14 omba ***** válasza:
75%

Nem tudom...valaki mondta, hogy a lányok néha túl nagy súlyt gondolnak ennek.

Persze, ha az javítana a helyzetén, akkor rajta volnék, se szerintem a szilikon mell csak látvány, és nem erogén zóna.

Volt nekem már csúnya mellű nőm is, nem okozott sokkot.

Akitől "megaláztatást" kapsz, attól kaphatsz bármi másért is, az olyan típusú fajankó.

2015. szept. 13. 14:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Attól én is frászt kapok ha egy szép kisebb mellet megcsináltatnak C-Dre... de az enyém tényleg undorító. Nem reagálom túl.
2015. szept. 13. 14:54
 10/14 omba ***** válasza:
100%

Te tudod... 40 kiló fogyás tényleg nem egy szokásos dolog (grat!) - és fogysz még tovább, vagy ezt gondolod jó súlynak?

Meglett férfiként csak azt mondom, hogy ha már látom egy nő mellét, aligha fogom undorítónak gondolni - de azért szerintem járj utána, hogy valami egyszerűbb palasziki megoldás nincs-e?

A mell azért maradjon "élőlény" - játékos, izgató, izgatható :D

2015. szept. 13. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!