Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön ez az alak?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok megelégedve magammal 55 kg 162 cm, szerintem túl alacsony vagyok, és picit duci a combom. Szerintetek?
2015. ápr. 7. 11:02
1/34 anonim válasza:
a combod annyira duci amennyire kell
a pici lányok aranyosak
szóval 10/10 az alakod
3/34 anonim válasza:
Megint ide jött valaki önbizalmat gyűjteni. :P
4/34 anonim válasza:
Ohhh *.* Nagyon szép alakod van :) Én szívesen megismernélek. Egyértelműen 10/10 :)
5/34 anonim válasza:
Nekem bejön, küldhetek én is az alakomról, ha szeretnéd :D
6/34 anonim válasza:
Nem rossz. :)
Szerintem szép vagy, szép a hasad, nem vagy elhízva egyáltalán, és a comboddal sincsen semmi, összességében szép a tested.
7/34 anonim válasza:
Tök olyan az alakod, mint nekem, csak az én melleim sokkal nagyobbak:D (75/D) plusz valamivel vékonyabb a combom, edz rá!
18/L
8/34 anonim válasza:
Nincs semmi probléma azokkal amiket írtál:)
9/34 anonim válasza:
Szerintem még egy picit vékony is vagy. De ez az én egyedi ízlésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!