Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön ez az alak?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok megelégedve magammal 55 kg 162 cm, szerintem túl alacsony vagyok, és picit duci a combom. Szerintetek?
2015. ápr. 7. 11:02
22/34 anonim válasza:
A magasságod pont jó, az alakod is szuper. A hasad meg kifejezetten imádom :) 24/F
23/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. ápr. 7. 11:48
24/34 anonim válasza:
szépen karban tartott tested van :p bár picit fiúsnak tartom, lehet mert vékony :p
25/34 anonim válasza:
milyen szép tevepatád van :) nyalnám _:D
26/34 anonim válasza:
Nekem bejon ez az alak 10/10-es az alakod. Fogadd el az alakod szerintem nagyon is jó. Nem vagy alacsony majd noni fogsz meg
28/34 anonim válasza:
na mostanra már boldogabb vagy ugye, hogy eme oldalon is megnövelték az egodat?
30/34 anonim válasza:
Szerintem a combod és a hasad tökéletes. A fenekedre is kiváncsi lennék h formás-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!