Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön ez az alak?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok megelégedve magammal 55 kg 162 cm, szerintem túl alacsony vagyok, és picit duci a combom. Szerintetek?
2015. ápr. 7. 11:02
11/34 anonim válasza:
Igen, szép vékony, de formás alak.
13/34 anonim válasza:
Én is akarok önbizalmat gyüjteni,de hol?A tescoban?
14/34 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos vagy bar ezen a kepen a labaid rovidebbnek neznek ki a felsotestednel. Szoval ilyen szempontbol elonytelen a kep de nagyon szep az alakod:)
15/34 Beniy válasza:
Szerintem tökéletes. :) Én kifejezetten szeretem az alacsony lányokat, könnyebb őket felkapni, tudod. :D
18/34 anonim válasza:
teljesen jó ez, a combod egyáltalán nem vastag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!