Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kiábrándító ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kiábrándító ha egy lány szilikon mellet csináltat 40kg fogyás után?

Figyelt kérdés

Sok férfi szerint undorító, r**ancos stb.. én csak normális melleket szeretnék ami nem ér le bokáig.

Nem labda méretű kell.

Mi a véleményetek? Van tapasztalatotok szilikon mellű lánnyal?

18L

2015. szept. 13. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Negyven kiló fogyás után én ezt simán korrekciós műtétnek tekinteném. Szóval akkor sem lennének skrupulusaim, ha egyébként igen. (Igazából maximum akkor akadékoskodnék, ha eleve szép mellű nő akarná még jobban "tuningoltatni" magát.)

Tapasztalatom nincs, sajnos.

2015. szept. 13. 19:13
 12/14 Scav ***** válasza:
Kérdező, azon amit belinkeltél, még az előtte állapot a természetesebb. Nem gáz az utána állapot se, de ha választani lehet, nekem az előtte állapot tetszik jobban.
2015. szept. 14. 16:58
 13/14 A kérdező kommentje:

[link]

Olyan mint az első képen. Csak "üresebb"

2015. szept. 14. 18:53
 14/14 anonim ***** válasza:
De miért mindjárt szilikont? Felvarratni is lehet.
2015. szept. 24. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!