Miért lett a legtöbb lány kiábrándító alvó öltözékben?
Elég furi vagy...mindenhonnan azt hallom a fiúk szájából h legyen a csaj laza, meg vagány, sportos, ne ilyen kis tüncike, aki a múlt századokból lépett elő vhonnan...
mától csak olyan lánnyal randizz aki hosszú selyem hálóingben alszik...OMG
le lehet pontozni, de ez már 2015 könyörgöm. lassan minden unisex lesz...tőlem aludhat szoknyában is mellettem a fiú, mit bánom én, csak én látom. Ha az utcán vki igényes, jól öltözött, meg a randikon, akkor nincs probléma.
Inkább kezeltesd magad, szerezz egy időgépet és ugorj vissza legalább 50-60 évet!
Hány éves vagy te, könyörgöm??
És nem mellékesen: HA TÉNYLEG, IGAZÁN SZERETNÉL EGY NŐT, AKKOR NEM ILYEN SZ..RSÁGOKON AKADNÁL FENT, HOGY NEM SELYEMHÁLÓINGBEN ALSZIK MELLETTED!!!
Normális vagy, ember??? Mert szerintem NEM!!!
HAHÓ, EZ A 21. SZÁZAD, te valahol leragadtál a 19-20. századnál!!
ui.: ugye tudod, hogy ezzel a viselkedéssel nagy valószínűséggel egyedül fogsz maradni, hacsak nem változtatsz a hozzáállásodon!
Csak akkor 1-2 év múlva, kérlek ne gyere ide fel sírni, hogy senkinek se kellesz!
Ui2.: Te nem vagy tisztában azzal SE, hogy a selyemhálóing ráadásul EGÉSZSÉGTELEN!! Jobban beleizzad az nő, ráadásul jobban felcsúszik..stb. Ha itt pamutról lenne szó, akkor még mondanám, hogy oké, nem vagy normális, de így meg totálisan h..lye vagy!!
Próbáld már ki egyszer te is, hogy milyen lenne egy éjszakát selyemhálóingben tölteni, utána kezdj itt pampogni a nőknek, hogy azért nem nőiesek, mert nem hajlandók ilyet felvenni!!!
Tudod, drága kicsi lelkem, ha anyukád ezt még nem mondta volna, akkor felvilágosítalak: NEM ATTÓL LESZ VALAKI NŐ, hogy selyemhálóinget hord, vagy sem! Ez a te komplexusod, ami abból adódik, hogy anyuci pici fia vagy és leragadtál a 19-20. században!
Nagyot fogsz még te koppanni az életben!
Vannak ettől sokkal fontosabb dolgok: pl. a tisztelet, a szeretet, az egészség, az egymásban való bizalom, a hűség, a szerelem..stb..
Egyébként javaslom neked Csernus Imre a Férfi és a Nő című hangoskönyvének a meghallgatását! Majd ezek után felébredsz az ÁLOMVILÁGODBÓL!!!!
etikett.. tudod te mi az az etikett??!! szerinted azzal valaki megszegi az etikettet, hogy nő létére otthon a párjával nem hálóingben alszik?
najó, úgy látom, te reménytelenül degenerált vagy. szerintem aludj inkább anyucival, nem való még neked nő.
Armani öltönyt hordasz mindig?
Boss ingekkel van tele a szekrény?
A legdrágább bőr cipőkben jársz?
A legcsövesebb szetted is minimum Nike?
Ha igen akkor nyilván olyan körökben mozogsz ahol selyemhálóingekkel lehet tele a nők szekrénye.
De amig te se vagy Mr. Ashton Kutcher se külsőleg se bankszámla ügyileg addig nyugodtan törődj bele hogy a hétköznapi nő nem selyemhálóingben alszik.
Az meg hogy anyukádhoz hasonlitod őket és ő az etalon hát jól írták előttem: verd ki miközben rá gondolsz és irigyeld apád hogy volt szerencséje megrakni esténként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!