Miért lett a legtöbb lány kiábrándító alvó
öltözékben?
Lol, szerinted hány nő fog majd a te kedvedért selyemingbe bújni alvás közben? Egy se. Próbálj meg szűk, csúszós hálóingben aludni, aztán ripacskodjál itt. Megtehetném, hogy dobjak minden pasit, akin nem CK alsó van, mégis csak egyszer fordult elő. Nabumm.
2015. szept. 19. 11:45
Én nyáron/most melegben a nagyim hálóingjeiben alszom. :D Szerintem ezen is ki lennél akadva, pedig ez hálóing. :D
Hidegben meg a 10 éves korom óta meglévő kinyúlt macis pizsiben. Érdekes, a barátom sosem tartott gyerekesnek vagy nőietlennek emiatt... :D
2015. szept. 19. 13:10
13/40 anonim válasza:
A hálóing kényelmetlen, éjjel nyakig felcsúszik, kilóg a derekam, véletlenül kitakarózok és így szépen meg is lehet fázni, vagy fölfázni.
Talán még nyáron, melegben fölvennék hálóinget a párom kedvéért, de alvásnál nálam első a kényelem, és így is lehetek nőies, nem kell ahhoz hálóing.
Veled óvatos lennék, nem csak a hálóing miatt, hanem mert anyukádhoz hasonlítod a barátnőidet.
2015. szept. 19. 14:19
Azért, mert nem kényelmes. Felcsúszik, zavaró. Azt megértem, ha pl. a kapcsolat első időszakában csinos még akkor is, szép fehérnemű/hálóing, de ezt nem lehet mindig elvárni azt lásd be. Te se örülnél, ha vki belehúzna téged éjszakára egy testre simuló szűk valamibe. Főleg nyáron a 100 fokban...
2015. szept. 19. 16:16
2015. szept. 19. 17:30
Az előző a legjobb hozzászólás. Valahol itt kéne kezdeni.
2015. szept. 19. 18:08
Ha neked az a fontos, hogy egy nő miben alszik, akkor csak dobáld ki őket, helyes.
Szerintem ha NEKI kényelmes, akkor kényelmes, ez ilyen. Én speciel egy szép, egyszerű Intimissimi szatén rövidnadrág+felső szettben alszom, hál'istennek a férjemnek már réges régen megjött az esze és nem azt nézi, miben bújok be mellé az ágyba. 25N
2015. szept. 19. 20:22
Hordd te, ha annyira tetszik! Egyébként szerintem azok a fajta hálóingek, amikre te gondolsz, rohadtul nem kényelmesek. Legalább aludni aludhasson már az ember kényelmes öltözetben, ha napközben úgyis ad magára.
2015. szept. 19. 20:44
19/40 A kérdező kommentje:
Na már most, a nők nagyon eligénytelenedtek / elkényelmesedtek. Az a baj, hogy a kényelem első számú szempont, nem, az másod számú. Régen fűzőket hordtak a nők, alig kaptak levegőt, mégis hordták, mert tartották magukat annyira. Nekem egy nő igen is ott kezdődik, hogy felvesz egy szép selyem hálóinget, aki nő, az tudja ezt hordani alvás közben is, és nem csúszik fel neki. Olyan ez, mint a magassarkú. Abban is meg kell tanulni járni, hálóingben is meg kell tanulni aludni. Ha alszik hálóingben és átvált pizsire néha, az oké, de legyen ott a hálóing. Különben én is alszok akkor szoknyában, mert az kényelmes nekem. Ugye milyen rossz lenne nektek?
20/40 A kérdező kommentje:
15: Én boxerben és pólóban, télen boxerben és hosszú ujjú pólóban. Mivel férfi vagyok, így ez hozzám tartozik, nem fogok szoknyát felvenni alváshoz, ha a lányok felvesznek már bugyit-pólót, rosszabb esetben boxer-pólót. Azért ne egy férfi aludjon mellettem. Persze ettől még nő lesz, és szeretni fogom, de nagyon ott lesz a tükröződés a belsőjéről, hogy elvesztette a nőiességét, és kevésbé fogok vele tudni törődni, mivel a kényelmet előrébb helyezi az etikettnél.
Kapcsolódó kérdések: