Miért lett a legtöbb lány kiábrándító alvó öltözékben?
Oké, rendben, szerintem ez a kérdés PROVOKATÍV ÉS KAMU!
Ha meg valós, akkor fogadjuk el a másik véleményét, hogy ki mit gondol erről!
Az, hogy a kérdező ilyen h..lye, majd megtanulja ezt a saját bőrén!
Egy nő, akkor is nő marad, ha pl. meztelenül alszik a párja mellett, vagy pl. rövid naciban és pólóban!
Itt már csak az igényeken múlik minden. De ezek szerint a kérdezőnek nagy igényei vannak, mert OLYAT AKAR RÁERŐLTETNI A MÁSIK NEMRE, AMIT NEM BIZTOS, HOGY TOLERÁLNA!
Ha a párom mondana ilyen, mint a kérdező, nem ő, hanem én rúgnám ki páros lábbal, MERT MEG AKAR VÁLTOZTATNI ÉS ILYEN FELTÉTELHEZ KÖTNÉ A NŐIESSÉGET!
Szóval mindegy, szerencsére az én páromnak teljesen mindegy, hogy miben alszom mellette, nem ez lesz a döntő kérdés, hanem a sokkal fontosabb dolgok, pl. a hosszú szürke hétköznapokon hogyan jövünk ki egymás mellett!
31: na végre, egy érzéki nő, aki élvezi a selyem leheletfinom törődését a bőrén..:) Nagyon jó, örülök neked, már a hozzászólásod is merőben intelligensebb, mint a bugyis-pólós-pizsamás gyerekeseké...:) Értékes lehetsz.
a selyem szellőzik, szóval nem izzadsz bele. Nem szaténselyemben kell aludni, hanem sifonselyemben.
Ezek nagyon szexi és nőies darabok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!