Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lett a legtöbb lány...

Miért lett a legtöbb lány kiábrándító alvó öltözékben?

Figyelt kérdés
Miért kell gusztustalan pizsamát vagy bugyi-pólót hordani? Teljesen elvesztették a nőiességüket? Miért nem lehet nőiesnek lenni, és felvenni egy szép hálóinget? Rengeteg lányt dobtam már ki azért, mert igénytelen volt az ágyban.
2015. szept. 18. 22:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell ennyire letámadni. Mindenkinek más a fontos és majd mindenki megtaálja a párját, akivel összeillik minden területen. Én nem tudnék pólóban vagy gyerekes pizsamában aludni. Télen pedig fűtünk... akkor is tökéletes a hálóing. De mindenki másképp érzi jól magát, én szeretek nőies lenni éjszaka is. És hozzáteszem, hogy vannak kényelmes hálóingek is, jó anyagból. Nagyon kellemes érzés ahogy egy selyemhálóing a bőrömhöz ér. / 23L
2015. szept. 20. 21:36
 32/40 anonim ***** válasza:
szerintem ti járjatok (utolsó kommentelő és kérdező)
2015. szept. 20. 21:57
 33/40 anonim ***** válasza:
91%
De mennyire alacsony lehet az önértékelésed, ha egy hálóingtől függ a nőiességed.
2015. szept. 20. 22:02
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Oké, rendben, szerintem ez a kérdés PROVOKATÍV ÉS KAMU!

Ha meg valós, akkor fogadjuk el a másik véleményét, hogy ki mit gondol erről!

Az, hogy a kérdező ilyen h..lye, majd megtanulja ezt a saját bőrén!

Egy nő, akkor is nő marad, ha pl. meztelenül alszik a párja mellett, vagy pl. rövid naciban és pólóban!

Itt már csak az igényeken múlik minden. De ezek szerint a kérdezőnek nagy igényei vannak, mert OLYAT AKAR RÁERŐLTETNI A MÁSIK NEMRE, AMIT NEM BIZTOS, HOGY TOLERÁLNA!

Ha a párom mondana ilyen, mint a kérdező, nem ő, hanem én rúgnám ki páros lábbal, MERT MEG AKAR VÁLTOZTATNI ÉS ILYEN FELTÉTELHEZ KÖTNÉ A NŐIESSÉGET!

Szóval mindegy, szerencsére az én páromnak teljesen mindegy, hogy miben alszom mellette, nem ez lesz a döntő kérdés, hanem a sokkal fontosabb dolgok, pl. a hosszú szürke hétköznapokon hogyan jövünk ki egymás mellett!

2015. szept. 20. 22:12
 35/40 anonim ***** válasza:
Én meztelenül alszom, az nem jó? :D
2015. szept. 20. 22:59
 36/40 anonim ***** válasza:
nekem pl nincs pénzem éjjel is fűteni. este mikor lefekszem leveszem a fűtést, és akkor veszem fel, amikor hazaérek...
2015. szept. 20. 23:01
 37/40 A kérdező kommentje:

31: na végre, egy érzéki nő, aki élvezi a selyem leheletfinom törődését a bőrén..:) Nagyon jó, örülök neked, már a hozzászólásod is merőben intelligensebb, mint a bugyis-pólós-pizsamás gyerekeseké...:) Értékes lehetsz.

a selyem szellőzik, szóval nem izzadsz bele. Nem szaténselyemben kell aludni, hanem sifonselyemben.

Ezek nagyon szexi és nőies darabok:

[link]

[link]

[link]

2015. szept. 21. 01:03
 38/40 A kérdező kommentje:
És ez a legjobb: [link]
2015. szept. 21. 01:07
 39/40 anonim ***** válasza:
Anyád ilyenben alszik?
2015. szept. 21. 01:54
 40/40 anonim ***** válasza:
hát én meghülyülnék egy ilyen hálóingben :D attól függetlenül boldog párkapcsolatban élek évek óta, és a nőiességemmel se volt soha gond.
2015. szept. 21. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!