Egyetemre tulzas magassarkuban jarni? Mit gndoltok? Pro/kontra ervek?
Szerintem szoknyákhoz v. egyberuhákhoz nagyon csinos lenne, viszont mostanság sokan mindenféle szűk gatyákhoz hordják, azokkal szerintem nagyon nem illik össze.
Szóval, ha a stílusod és a többi ruhád is nőies, akkor szerintem bátran hordd őket! :) Úgyis olyan egyforma mindenki az egyetemeken, szinte minden lányon farmer van, egymást majmolják, nincsenek egyéniségek... Te legalább egy színfolt lehetsz a sok egyforma lány között. :) Egyébként egy szép szoknya/ruha nagyon csinos tud ám lenni kisebb sarkú vagy akár hagyományos, lapos bőrcipővel is. Ilyesmire gondolok pl.: [link]
Egy ilyen cipővel szerintem még bájosabb, nőiesebb is egy szoknyás szett. Nem beszélve az aranyos balerinacipőkről. :) Persze a világért sem szeretnélek lebeszélni a magassarkúról, csak azt szerettem volna kifejteni, hogy véleményem szerint nem ettől lesz egy lány nőies, mégha ez egy fiú szájából kicsit talán furcsán is hangzik... :)
Bocsi a hosszú szövegért, azért remélem tudtam segíteni. :)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!