Hogyan tanuljak meg egy 8 centis magassarkúban járni 2 naap alatt, ha már lassan tudok benne menni?
Figyelt kérdés
És állandóan kicsit "remeg" a sarka, és úgy érzem, furán megyek benne.2016. jún. 28. 08:52
1/7 anonim válasza:
Vedd fel otthon, járkálj benne sokat.
2/7 A kérdező kommentje:
hiába, már tegnap is egész nap a lábamon volt, most is abban járkálok, de nem segít.
2016. jún. 28. 09:17
3/7 anonim válasza:
Van olyan cipő sajnos, amiben nem lehet szépen járni, pl. ha csúszós talpú! Nézd meg milyen az alja, nekem ez sokszor szokott gondot okozni.
4/7 anonim válasza:
2 nap alatt nem lehet megtanulni, főleg nem a szobában.
Az utcán sokkal nehezebb menni, mint az szobában.
Gyakorolni kell élesben, nem a szobában, aztán majd idő után megszokod. Nyugi, mindenki így kezdte :) Csak óvatos, menj lassan. Nem tudom, milyen esemény lesz. Esetleg vihetsz váltócipőt, ha mégsem bírnád.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Akkor majd jövőre...
2016. jún. 28. 10:27
6/7 anonim válasza:
Menj ki az utcára, ott járkálj. Ha zavar hogy néznek, keress valami kevésbé forgalmas helyet. Ajánlatos elhívni magaddal valakit, hiszen egy külső szemlélő figyelmeztetni tud a hibáidra, pl hogy nem húzod ki magad, dobálod a lábad stb.
7/7 anonim válasza:
Nem értem, nekem nem kellett tanulnom a magassarkúban járást. Ez természetesen jön, és szerintem egyáltalán nem nehéz. Sokan mondják, hogy mennyire kényelmetlen, nehéz, stb., de én nem érzem. Amikor először vettem fel magassarkút a többi lány mondta, hogy jajj én milyen "ügyes" vagyok meg minden, én meg csak mondtam, hogy hát nem is olyan nehéz, de nem hittek nekem. Szerintem ezt nem nagyon lehet/kell tanulni. Ez személyes tapasztalat, ezért lehet, hogy nem segített sokat, de azért leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!