Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetemre tulzas magassarkuban...

Egyetemre tulzas magassarkuban jarni? Mit gndoltok? Pro/kontra ervek?

Figyelt kérdés
Van 2 db fekete magassarkum (10 cm a sarka), es nagyon kenyelmes mind a 2 cipo, olyan szinten, hogy egesz nap kibirom benne. Arra gondoltam, hogy az idei evben kicsit elegansabban oltoznek, tavasszal/osszel ballonkabat, valami csinos terdig ero ruhaval, magassarku, nyaron pedig magassarku csizma, ruhaval esetleg leggings, hosszitott felso
2016. aug. 3. 18:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem tartom túlzásnak, de nem sok értelmét látom.
2016. aug. 4. 23:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A tavaszi/őszi összeállítás, amit írtál, szerintem tökéletes az egyetemre. Igaz, ahová én jártam, meg tanítottam is utána, ott a lányok többsége sportosabban öltözött. De senki nem akadt fent azon, ha valaki elegánsabbra vette. Sőt, inkább szimpatikus volt, hogy egyedibb a stílusa, és a megjelenésével is tiszteli az egyetemet. :)

A nyári szetted (csizma, leggings???) viszont ne haragudj, de inkább közönségesnek tűnik, és egyetemen nem nagyon láttam ilyet. Ha nőies akarsz lenni, akkor szerintem inkább csinos nyári ruhát vegyél, magassarkú szandállal.

32/F

2016. aug. 22. 13:29
 13/13 TXCowboy ***** válasza:
csizma, leggings és mini tökéletes szett!
2017. szept. 25. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!