Ti befognátok a helyemben hétköznap az egyetemre ezeket a ruhákat?
Figyelt kérdés
Még van másfél évem az egyetemből, utána pedig ha minden igaz egy cégnél leszek kapcsolattartó. Rengeteg elegáns fekete térdig érő ruhám van, poncsók, pelerinek, elegáns blézerek, zakók. De nem tudom, hogy hordjam őket az egyetemen, vagy várjam meg míg munkahelyem lesz.2017. febr. 2. 21:03
1/7 anonim válasza:
Hord őket, élvezd ki hogy vannak. 1,5 év alatt változik a divat, lehet nem tetszenek majd annyira, lehet felszedsz 5 kilót vagy lefogysz ennyit és nem lesz rád jó, plusz akkor lesz stabil fizetésed és vehetsz újat ha időközben ezek tönkremennek vagy megunod.
2/7 anonim válasza:
Én simán befognám a helyedben, imádnám ha így öltözködhetnék:) Csak jelenleg nincs hova x)
3/7 Noblesse Oblige válasza:
Befognám. Egyetemen használtam egyedül blézert. Utána felesleges volt.
4/7 anonim válasza:
ha olyan a stílusod, simán. pl egy sima farmer-póló-bokacsizma kombóhoz nagyon jól néz ki a blézer, mégsem lesz túl elegáns az összkép. vagy a fekete ruhákat szintén felveheted bokacsizmával, bőrdzsekivel és akkor az se lesz annyira sok.
5/7 anonim válasza:
Simán! Minden ami tetszik! Nálunk a jogász fiúk öltönybe járnak, nap mint nap.
6/7 Metionin válasza:
Kombináld össze a hétköznapi ruhákkal. Az elegáns blézert farmerral, a fekete ruhákat valami vidámabb kardigánnal, harisnyával, stb.
Én magam nem járok ilyen ruhában (kb 3 szett elegáns ruhám van konferenciákra, máshová nem kellenek) de ha szeretném, így hordanám.
7/7 anonim válasza:
Csak arra figyelj, hogy a ruhadhoz méltó nő legyél. Ne tűnj egy kislánynak, aki felvette anya ruháját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!