Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cuccokat hordjak...

Milyen cuccokat hordjak egyetemre?

Figyelt kérdés

Rengeteg ruhám van. Tavaly is nagyon sokszor hordtam tavaly is ruhákat, viszont most nem tudom,hogy mi legyen.

Nagyon sok márkás ruhám van, amit ritkán hordtam és őszintén szólva sajnàlom is befogni őket, mivel így is a többiektől sokkal elegánsabban öltöztem.

Azokat a ruhákat hordjam majd,amik elegánsak,és nem sajnálom őket, vagy azokat hordjam, amik szintén elegánsak, de más olyanokkal buliba megy, vacsorázni, randira?

2017. aug. 29. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Iskolába, egyetemre nem illik olyan ruhába menni, ami buliba való.
2017. aug. 29. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemi órákra fogsz beülni, nem elnöki vacsorára mész.....

Ugyanúgy ülni fogsz előadáson, mint a gimiben annyi különbséggel, hogy nem 45 percet, hanem másfél órát vagy 2 órát.

Járj olyan ruhákba, mint minden ember sima hétköznapokon.

2017. aug. 29. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért mennél suliba buli/randi ruhában? Az nagyon durván fura lenne. Mint aki nem tudja, hol van. Menj sima hétköznapi ruhában. Legyél tiszta, ápolt, nem kihívó.
2017. aug. 29. 19:57
 4/9 anonim válasza:
Az egyik legjobb dolog az egyetemben, hogy azt viselsz, amit csak akarsz.:) A munkahelyeden majd persze más lesz a helyzet, akkor úgyis rá fogsz kényszerülni, hogy egy teljesen más ruhatárat állíts össze. Szerintem ha már egyszer olyan sokat költöttél szép holmikra, kár lenne, ha csak a szekrényedben lógnának kihasználatlanul. Persze amikor ezt írom, feltételezem, hogy nem kihívó vagy nagyon feltűnő ruhákról beszélünk, olyanokat tényleg nem illik sima hétköznapokon felvenni.
2017. aug. 29. 23:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Azokat viseld amihez kedved van. Ne érdekeljen, hogy mások esetleg túlöltözöttnek tartanak. Használd ki, hogy az egyetemen nem köt semmiféle dress code, szabály. Ha jobban belegondolunk ezért a fejedhez vágják, hogy túlöltözött vagy, aki pedig lazább cuccokban megy annak azt fogják mondani, hogy tisztelje meg az oktatási intézményt jobb ruhákkal. Magyarul ha van rajtad sapka az a baj, ha nincs az a baj. Nem lehet mindenkinek megfelelni és egyáltalán nem is kell. Vedd fel a jobb cuccaid, szerintem belül így szeretnéd.
2017. aug. 30. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, azért nem így van.

Vagy elit helyre jársz vagy kiközösített vagy, vagy csak egyszerűen nem jártál egyetemre.

Szemmel sem különb, mint a középsuli ilyen téren. Nem kell máshogy öltözködni.

Sokan azt hiszik, hogy az egyetem egy misztikus hely, ahová csak a kiválasztottak járnak, és akkor meg akarják mutatni, hogy nem akármilyen gyerek jött ám közéjük!

A derekáig látják a diákok, a tanárok 1,5 órán keresztül, valamint egész nap ülni fog. Megnézném én, hogy olyan ruhában, amiben vacsorázni, randizni jár az ember, mennyire kényelmes és hasznos ülni egész nap.

Majd felveszi a szép ruháit vizsgára és bulizáshoz, randizáshoz. Nem is iskolában kell megmutatni, mennyire divatdiktátor valaki.

2017. aug. 30. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagy csak teszek idegenek véleményére. Ezt az opciót kihagytad.
2017. aug. 30. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja idegenek véleményéből élsz, akkor meg is érdemled, hogy kényelmetlenül öltözködj csak azért, mert másoknak úgy tetszik.

Viseljen csak, amit akar, nyugodtan legyen stílusos, divatos, de nem kell túlzásba esni.

2017. aug. 30. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Te annyira elbeszélsz mellettem, hogy az félelmetes.
2017. aug. 30. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!