Milyen cuccokat hordjak egyetemre?
Rengeteg ruhám van. Tavaly is nagyon sokszor hordtam tavaly is ruhákat, viszont most nem tudom,hogy mi legyen.
Nagyon sok márkás ruhám van, amit ritkán hordtam és őszintén szólva sajnàlom is befogni őket, mivel így is a többiektől sokkal elegánsabban öltöztem.
Azokat a ruhákat hordjam majd,amik elegánsak,és nem sajnálom őket, vagy azokat hordjam, amik szintén elegánsak, de más olyanokkal buliba megy, vacsorázni, randira?
Egyetemi órákra fogsz beülni, nem elnöki vacsorára mész.....
Ugyanúgy ülni fogsz előadáson, mint a gimiben annyi különbséggel, hogy nem 45 percet, hanem másfél órát vagy 2 órát.
Járj olyan ruhákba, mint minden ember sima hétköznapokon.
Utolsó, azért nem így van.
Vagy elit helyre jársz vagy kiközösített vagy, vagy csak egyszerűen nem jártál egyetemre.
Szemmel sem különb, mint a középsuli ilyen téren. Nem kell máshogy öltözködni.
Sokan azt hiszik, hogy az egyetem egy misztikus hely, ahová csak a kiválasztottak járnak, és akkor meg akarják mutatni, hogy nem akármilyen gyerek jött ám közéjük!
A derekáig látják a diákok, a tanárok 1,5 órán keresztül, valamint egész nap ülni fog. Megnézném én, hogy olyan ruhában, amiben vacsorázni, randizni jár az ember, mennyire kényelmes és hasznos ülni egész nap.
Majd felveszi a szép ruháit vizsgára és bulizáshoz, randizáshoz. Nem is iskolában kell megmutatni, mennyire divatdiktátor valaki.
Ja idegenek véleményéből élsz, akkor meg is érdemled, hogy kényelmetlenül öltözködj csak azért, mert másoknak úgy tetszik.
Viseljen csak, amit akar, nyugodtan legyen stílusos, divatos, de nem kell túlzásba esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!