Mikortól döntitek el, hogy egy ruhát nem hordjátok már egyetemre, fősulira?
Sokat vásárolok turkálóból, de nem igazán találni jó ruhát,illetve találni,csak pár mosás után bolyhosodik, illetve a varrásánál teljesen kifakul. Egyszer mutattam az egyik csajnak vlm felsőket, amiket a turiból vettem, és azt mondta,hogy ő biztos nem vette volna meg,mert már eleve agyon van nyúzva, és ő ilyenekey otthonra hord. Inkább kevesebb ruhaneműt hord, de azok legyenek jó állapotban, és bírjanak fél/ 1 évet.
Ti mit gondoltok?
Hát ha már meguntam, akkor...
Meg ha látom, hogy más sokkal jobb cuccot hord, akkor én is beújítok eggyel pl.
és a régit meg otthon használom :)
24 L
Bolyhos, fakul, foltos, elhasznalt, szakadt, akarmi
Hat amit amugy se vennek mar fel. Nem vagyok az a tipus, aki egyetemre kiskosztumbe jar, aztan otthon meg szakadt melegitoben maszkal, hogy jaaajj nehogy baja legyen az egyetemre jaros ruhamnak
Sose voltam, vallszinuleg mar nem is leszek. Turkaloban is csak olyat veszek meg, amin latszik, hogy max 1-2x volt hordva. Ezt legjobban ugy tudod megnezni, hogy a cimkeje milyen. Ha sokszor volt mosva az meglatszik rajta hamar. Vettem mar parszaz forintert olyat is, amin meg az arcedula is rajta volt, nem egyszer. Es markasakat.
Ha kiszakad, kopott, kifakult, a cérna kilóg belőle vagy pedig szétroncsolódott a mosástól akkor már nem hordom.
Sajnos gyakran tönkremennek a gyakori mosás miatt. Ettől eltekintve igyekszek vigyázni rá, egyetemen nem nyúlnak úgy ki mintha benne rohangálnék egész nap, vagy pedig takarítanék benne.
Kérdező járj el több turiba is, van ahol valóban újszerűnek hatnak a ruhák.
Ha kevés, ellenben jó minőségű ruhák alkotják ezentúl a ruhatárad, akkor figyelj a mosásra, vigyázz rájuk, hogy sokáig jól legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!